folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karakol Baskınına, Misliyle Karşılık Verildi (TSK)



Karakol Baskınına, Misliyle Karşılık Verildi (TSK)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    TSK%20yine%20vurdu%20yeni%20vurdu%20
    TSK yine vurdu yeni vurdu

    Genelkurmay Başkanlığı, Avaşin-Basyan bölgesinde PKK'ya ait hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
    Genelkurmay Başkanlığı, Avaşin-Basyan bölgesinde PKK'ya ait hedeflerin vurulduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti devletine ve ordusuna karşı yapılan her türlü hain eyleme anında ve misliyle karşılık verileceğini açıkladı.

    Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

    “Irak’ın kuzeyinde Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen PKK terör örgütüne ait hedefler, 10 Mayıs 2008 günü saat 18:00’den itibaren karada konuşlu ateş destek vasıtalarımız ve Hava Kuvvetlerine mensup uçaklarımız tarafından yoğun ve etkili bir şekilde ateş altına alınmıştır.

    Ateş altına alınan tüm hedefler tam isabetle vurulmuş ve vurulan tesislerde bulundukları tespit ve teyit edilen teröristler etkisiz hale getirilmiştir. Kesin sonuçların belirlenmesi için gerekli çalışma ve değerlendirmeler sürdürülmektedir.

    Vurulan hedefler arasında, Hakkari bölgesinde bir karakolumuza silahlı saldırı olayına katıldıktan sonra Irak’ın kuzeyine çekilen bir kısım teröristin toplanma bölgeleri de bulunmaktadır.

    Ateşle taarruz esnasında sadece terör örgütü hedef alınmış; her zaman olduğu gibi, sivil halk ve yerel unsurların harekattan olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir.

    Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadeleye artan bir güç ve kararlılıkla devam edecek; Türkiye Cumhuriyeti devleti ve ordusuna karşı girişilen her türlü hain eylem, anında ve misliyle karşılık bulacaktır.”

    http://static.flickr.com/79/211688488_1c942963a7.jpg "http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42433000/jpg/_42433610_turks_ap416b.jpg"%20grafik%20dosyası%20hatalı%20olduğu%20için%20gösterilemiyor.


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    PKK'nın 'basın merkezi' de vuruldu

    Genelkurmay, dün gece icra edilen hava harekatı esnasında, PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait basın propaganda merkezinin de ateş altına alınarak imha edildiğini açıkladı.

    Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklama şöyle:

    "10 Mayıs 2008 gecesi icra edilen hava harekatı esnasında, PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait diğer hedeflerle birlikte basın ve propaganda merkezi de ateş altına alınarak imha edilmiştir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

     

     

     

     

    Asker%20ROJ%20TVyi bombaladı%20

    Asker ROJ TV'yi Bombaladı


    Genelkurmay'dan operasyonlara dair ikinci bir açıklama geldi. Bu kez hedefler basın ve propoganda merkezleri oldu.
    Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Aktütün Karakolu'na saldırıp 6 askeri şehit eden teröristleri etkisiz hale getirmek için Kuzey Irak'ta sıcak takip yapıldığını açıkladı.

    Bir saat sonra yapılan diğer açıklamada ise isim verilmeden Roj TV'ye ait terör kamplarındaki unsuruların imha edildiğini duyurdu.

     


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    o degilde su ucakli citali resim cok guzez be ya.. anlami pekistirmis... aninda cevap verilir... tez'e antitez aninda duzenlenir gibi olmus.. harika...

     

    iste psikolojik savas bole olur.... aninda cevap.. yerel halki koruyarak... turgut ozakman dedi gibi elimize asla kan bulasmamiştir... !!!!!!!! 


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    Commandolara bak bea:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Kasım/2007
    Erkek
    şüphemiz yok...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    http://img238.imageshack.us/img238/2977/769159285900fa9c7e7fc1.jpg

    ŞU KARARLILIĞA BAKIN


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    dalımızı kıranın anasını skeriz işte. Kansız, soysuz, yersiz, yurtsuz, saf, cahil, gerizakalı, eğitimsiz, dangalak, kıro bokları sizi. Hayatta bi insanın aklına gelebilecek her şeyinizi skyim.

    ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    aslanlara bak vatan size minnettar dır ey şanlı mehmetçik

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    EY BÜYÜK ATA!

    Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.

    İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir.
    Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

    En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek.

    Bu mukaddes emanete yönelen dâhili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır.

    İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzu ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır.

    Çünkü İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılâplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır.

    EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI!

    İstikbal ve Cumhuriyeti korumak mecburiyeti hâsıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

    TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI

    Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin (inkılâplarının) yılmaz bekçileriyiz.

    Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.

     

     


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

     

    İşte bu asalet-karizma ve savaşma kabiliyeti dünyanın hiç bir askerinde yoktur aslanlara bak.

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Türk ordusuna her zaman güveniyorum. Gururumuz! kimsenin gücü yetmez bizi yıkmaya, a.koyarız böyle

    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 3043 Toplam Mesaj: 23