""Karalamalar"" Bölümü Açılırsa Güzel Olmaz Mı?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
heza bunu yazdı:
hacı forumda değilde çünkü millet b*kunu çıkartır aslında dökümanlar kısmına bi alt başlık açılsa hem önüne gelen çatlak çatlak yorum yapamaz hemde her önüne gelinin yazısı eklenmez
olmaz olum döküman başı kefillik hakkı alıyorsun gelen geçen yazar kefiilliği artar
-----------------------------bak o konuda haklısın hiç aklıma gelmemişti eğer talep çok olursa program arşivi haber arşivi gibi ayrı bir başlık onlardan bağımsız edebiyat-ı tahribat gibi bi başlık güzel olur.
-
iyi olur aslında ama yinede yöneticilere kalmış iş hannibalgan yaz sen baba güzel oluyor
-
Yeah bunu yazdı:
...edebiyat bölümü var hocam zannetmem öyle özel bir bölüm açılacağını, ama bazen bana da esiyor şöyle dalsam bir konuya oluk oluk bir şeyler okusam diye...
nerde len edebiyat bölümü göremedim ben :D
-
eskiden ne olacak bu memleketin hali diye bölüm bile vardı heyy heyy nerde eski günler
-
Çok iyi olur.Hem bu konuda birşeyler ortaya koymak isteyen müridler için bir fikir oluşturur.
-
Güzel olur yazıcak çok şeyi olanlar için :):) Hepimiz yazak herkesin çok şeyi var :):)
-
Güzel fikir,şimdiden ne yazacağım bile belli.Çok güzel beyinfırtınası oluşturabileceğimiz bir konu var aklımda bir açılsın da :)
-
Çok güzel bir fikir.
Nowalgin ve diğer arkadaşlar böylece hünerlerini sergilemiş olur :\
-
güzel olur o bölüm aslında. Az kendimizi edebiyata vermiş oluruz
-
bi edebiyat-karalama bölümü açılsın bencede