""Karalamalar"" Bölümü Açılırsa Güzel Olmaz Mı?
-
Aşk bölümünün adını aşk ve edebiyat yapmışız zaten...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Aşk bölümünün adını aşk ve edebiyat yapmışız zaten...
-----------------------------Hacı aşk bölümünde herkez c/p yapıyor. Ana sayfada görünen sadece kişinin kendi yazdığı yazılar olsun, daha güzel olabilir...
-
Rene hocam aşk ve edebiyat olması iyi olmamış. ikisi farklı şeyler.
her edebiyat aşk üzerine yapılmıyor ki..
-
Emirreisin de dediği gibi c/p olayı değil, müridlerin kendi ürettikleri şeyler olacak.
ve sadece yazıyı kapsamasın karakutu, scarlett ve berraa karakalem çalışıyorlar. atöyle olsun. herkes ürettiğini koysun.
ona bakılırsa teknoloji ile ilgisi olmayan resim bölümünde geyik yapılıyor ?
-
Sanat Atolyesi diye bölüm oluşturalım...
Buraya mod atayalım, modları belli olsun...
Aşk ve edebiyata konularını acan kullanıcılar sanat atolyesi bölümü modlarına pmle konunun bu bölüme taşınmsını söylesin o bölümde ana sayfada görünsün...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Sanat Atolyesi diye bölüm oluşturalım...
Buraya mod atayalım, modları belli olsun...
Aşk ve edebiyata konularını acan kullanıcılar sanat atolyesi bölümü modlarına pmle konunun bu bölüme taşınmsını söylesin o bölümde ana sayfada görünsün...
-----------------------------mod ben olabilirim :)
-
"sanat atölyesi " harika olur bu hem edebiyat hemde diğer sanat alanlarında paylaşım olur ..çok güzel düşünülmüş ..
-
tahribat sanat atölyesi bölümü açılır. hem burada şiirlerimizi hem başka başka sanatsal çalışmalarımızıda paylaşırız. mesela gördüm yağlı boya yapan eskiz kağıdına çizen vs arkadaşlarda gördüm. mesela benimde var yağlı boya çalışmalarım kara kalem çalışmalarım vs bence edebi eser niteliği taşıyan şeyler.
açıkçası böyle sanatsal şeyler insanları dertlerinden sıkıntılarından az biraz alıyor başka bir yere başka bir kimliğe götürüyor. Bu bölümüde karamalar diye sınırlandırmakta saçma olur. şunun şurasında kaç kişi özgün şeyler yazıyor ki? maksimum 6-7 kişi(ben dahil) En güzeli rene nin dediği gibi sanat atölyesi. Sanatın her alanından anlayan birisi olarak bu bölüm için de elimden geleni karşılıksız yaparım :) yeter ki, siyasetten, futboldan, sen o sun sen busun kavgalarından uzak olsun.
-
kelimeleri oyun hamuru gibi kullanabilen arkadaşlar tarafından harflerden oluşturulacak güzel şekilleri zevkle bekliyoruz
-
aslında kelimeleri oyun hamuru gibi oynamanın söz gelimi yazılarda pek etkisi olmaz. yer değiştirerek yada yerine cuk diye oturacak kelimeleri kullanmaktır kulağa hoş gelen ezgi. ve birde hangi kelimeyi nerede kullanacağın ve sonrasında neyi kullanmacağın önemlidir :)