Karasineklere Veda.
-
merhaba arkadaşlar. şimdi sizlere, karasineklere karşı kesin çözüm olan bir ürünün tanıtımını yapacam. belki ihtiyacı olan ve bu ürünü bilmeyen arkadaşlarmız vardır. arkadaşlar yaz bitmek üzere farkındayım. ama ürün ecza depolarına yeni ulaştı ve bizde yeni temin ettiğimiz için anca satışa sunabildik.
mamül adı: muscid granül.
temin yeri: eczane
özellikleri:
- ürün. 25 gr. lık poşet içerisinde satılır.
- sprey değildir.
- mercimek tanesi gibidir
- sarı renklidir
- kokusuzdur.
- sinekleri 8-10 saniyede zehirler.
- el ile temasından kaçılnılmalıdır
kullanımı:
- eski kullanılmayan bir tabağın içerisine 1 miktar dökülüp 3-4 damla su ile ıslatılıp, ev dışına (balkon, teras, cam kenarı v.b. yerler sineklerin dışarıdan geldiği yerlere) konulur. renkli olması direk sineğin dikkatini çeker ve üstüne konar biraz tadına bakar 10 sn. içinde içi tamam. ev içine koymayın zehirlenen sinek olurda bir hamle ile uçabilirse yiyecek üzerine konabilir
nasıl etki gösterir:
- tadına bakan sinek hiç birşey yapmadan önce zehirli yemin üstünden kendini alamaz. muhteşem bir hızda kanatlarını çırpar. sizi temin ederim ki bu kanat çıprma hızını uçarken bile kullanamaz. sonra sendeler ayaklarını birbirine çırpar. 30 cm. karelik bi alan içerisinde çırpınır durur. ve en sonunda sırt üstü yatarak, ayaklarını çırpa çırpa zehirlenerek ölür.
buna gerek yok.
buna hiç gerek yok.
yada şöyle yaparak evinizin duvarlarını kirletmeye hiç gerek yok: (videoda ki tanıdık gelebilir :D)
http://www.youtube.com/watch?v=zME6BX9PonM
TEK İHTİYACINIZ:
Muscid sinek zehiri:
buda benim kurbanlarım:
not: temin edemeyen arkadaşlara gönderebilirim.
-
Hedef ecza deposuna ulasmadi.
-
HoLyCat bunu yazdı
Hedef ecza deposuna ulasmadi.
bizde çok sordular en sonunda selçuk ecz. deposundan bulduk.
-
Kalorifer Böceğine bir çözümün var mı? Sprey böcek ilaçları tam Çözüm sunmuyor. 6m2 alana 3 paket sprey harcadım. Bana mısın demedi. Illaki kafasına sıkacaksın öyle etki ediyor.
-
Hocam sen nerede yaşıyorsun öyle? Ne çok sinek gebermiş amk :D
-
imlegend bunu yazdı
Kalorifer Böceğine bir çözümün var mı? Sprey böcek ilaçları tam Çözüm sunmuyor. 6m2 alana 3 paket sprey harcadım. Bana mısın demedi. Illaki kafasına sıkacaksın öyle etki ediyor.
kurbanlarımın resmini incelerseniz, o kapak içinde karıncalar ölmüş sinekleri taşımaya çalışıyorlar. yani karıncalar yemler üstünde cirit atıyor. kalorifer böceğine etki eder mi bilmem. denemek lazım.
-
5GB 10 lira, iyiymiş. Aklımda bulunsun arada toplu halde salona doluşuyolar, hoş olmuyor.
-
bunun 128gblik ssd olanı var mı ?
-
GB (granular bait) yani "granül yem" ama 5 ne alaka bende çözmüş değilim :S
-
bunu mutfaktan falan uzak tutmak lazim.
oralet zannedip icen cok olur bizim memlekette.
-
Hocam son resmi kaldir toplu katliamdan soykirim damgasi yersin..:)
İyimis...