Karavan Çekebilecek 1.6 Motorlu Optimum Araç Tercihi
-
eyvallah hocam,cepte para yok beni de özendirdin şimdi bu işe,ısparta tarafına gelme yapışırım yakana,sorarım bunu sana:))
Harbiden güzel bişeymiş.Dediğin gibi bulaşık,çamaşır makinesi de oluyosa(evdeki kadar büyük değildir umarım:) bildiğin ev işte.
Ne yalan söyliyim Bi ara ıspartada peugeot j9'a soba kurmuşlar,mobil genelev yapmışlardı,ısınma sorununu düşünürken o geldi şimdi aklıma.Yakalandı zavallılar:)))
-
hocam 22bin TL ye almaktansa 15-16 milyara 98-2003 arası 2.0 motor bi araba al, çekip çekmeyeceğini düşünmezsin en azından :)
-
opel vectra
-

koyu sarısını al.
-
böyle bişey al, buna çektir hoca, 4 çekerin faydasını görürsün.
-
hacı bence kamyonet gibi olan karavanlardan düşünsene daha ii olmaz mı ?
yada bi minibus al arkasını yap daha ii gibi
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bence kamyonet gibi olan karavanlardan düşünsene daha ii olmaz mı ?
yada bi minibus al arkasını yap daha ii gibi
-----------------------------hocam ben bayağa bir karavan baktım :) en ideali çekme karavan, araba bozulunca evsiz kalma riskin yok :D
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
eyvallah hocam,cepte para yok beni de özendirdin şimdi bu işe,ısparta tarafına gelme yapışırım yakana,sorarım bunu sana:))
Harbiden güzel bişeymiş.Dediğin gibi bulaşık,çamaşır makinesi de oluyosa(evdeki kadar büyük değildir umarım:) bildiğin ev işte.
Ne yalan söyliyim Bi ara ıspartada peugeot j9'a soba kurmuşlar,mobil genelev yapmışlardı,ısınma sorununu düşünürken o geldi şimdi aklıma.Yakalandı zavallılar:)))
-----------------------------hocam ısparta tarafına gelecem zaten :) süleyman demirel üniversitesinde işlerim olacak :D
-
Hocam fusiondan uzak dur derim. 2 ay kadar bir süre kullandım bu süre zarfında ömrümü yedi.
-
torku yüksek olsun alacağın aracın.dizel olsun.kilometresi 50 k aşşağısı olsun.