Kardeş Payı
-
Tam oldu izlenir derken biri çıkar der gene kaldırır yayından. Komedi yapmak imkansız memlekette. Ya bel altı yapacaksın yada tvde yayınlanamazsın.
-
3+1 e kufur edebilirsiniz tam ergen isi ama isler gucleri izledikten sonra bu adamlara gulmuyorum diyorsan sen de problem var
-
mataramasuko bunu yazdı
3+1 e kufur edebilirsiniz tam ergen isi ama isler gucleri izledikten sonra bu adamlara gulmuyorum diyorsan sen de problem var
açtım geçen gün bu 3+1 i nasıl bişi diye açmaz olaydım sabah programı mı eğlence programı mı belli değil adamların yerine ben utandım izlerken
-
Daft bunu yazdı
star tvde yayınlanacaksa max 10 bölüm.
çok yalnızım dağılmayın lan. -
DünMustyKTE bunu yazdıEasx bunu yazdı
Abi anlamıyorum vallahi bendemi bir gariplik var ne bu adamlar ne şu 3 adam mıdır nedir ne ata demirer ne şahan gökbakar adamları 10 saat izletin yüzümde tebessüm bile oluşmuyor . Oyunculuk desen oyunculuk değil komedyenlik desen komedyenlik değil.
Geçen gün arkadaşlar kopuyor falan bir fragmandaki şarkıya entarisi dım dım yar diye saçma salak bişey öle bi sinirlendimki yanımda olsa kafayı koyardım oynayanada söyleyenede ayar oldum.
Sanırım bende sıkıntı var :/ çevremde benim gibi beğenmeyen birkaç kişi var yüzde 90 çok seviyor bunları
Public etmek istemezdim ama , senin psikolojik sorunların var, ve sanırım dışarı çıkmayan birisin.
biraz aktif ol , dışarı çık , insan gör .. sora geçer..Dunyada psikolojik sorunu olmayan mi var ? :) insanlari tanimadan yorum yapma benim hayatim disarda gecti geciyorda simdi elindeki klavyeyi yavasca yere birak ve sakinles. Sorunlarla asosyalligide birbirine karistirma :)
Konuya gelirsek benim anlattigim kisilere karsi asiri bi antipatim var belkide bu yuzden onyargisiz izleyemiyorum cogu yapimi bastan sona tum yapimlarini izlemeden karar vermek yanlis oldu sanirim su isler gucleri bi tam izleyim
Digerlerine gelirsek onlar bence medyada adlari duyulmaya basladiktan sonra surekli espri yapmaya calisan ve zorakilikten bi yerleri catlayacak insanlar dogal gelmiyor bana belki ozunde komik insanlardir :)
Easx tarafından 17/Oca/14 23:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Guzel olur illa ki ama isler gucler tadini verir mi bilmem. Verse bile bi kac bolum sonra acilir anca ama saglam is yaparlar orasi kesin. Kadro da hemen hemen eksik yok super olacak.
-
Bu adamlar yapıyorsa izlenir kadro zaten aynı kadro hertürlü iş yapar
Gençlerin izleyebilceği kaç tane dizi var kii zaten ?
-
Ben de hiç sevmiyorum bu adamları niyeyse.
-
bende özledimin yerine geliyor sanırım. :/
ağlayanın saati gülene fayda getirmez :(
-
Easx bunu yazdı
Abi anlamıyorum vallahi bendemi bir gariplik var ne bu adamlar ne şu 3 adam mıdır nedir ne ata demirer ne şahan gökbakar adamları 10 saat izletin yüzümde tebessüm bile oluşmuyor . Oyunculuk desen oyunculuk değil komedyenlik desen komedyenlik değil.
Geçen gün arkadaşlar kopuyor falan bir fragmandaki şarkıya entarisi dım dım yar diye saçma salak bişey öle bi sinirlendimki yanımda olsa kafayı koyardım oynayanada söyleyenede ayar oldum.
Sanırım bende sıkıntı var :/ çevremde benim gibi beğenmeyen birkaç kişi var yüzde 90 çok seviyor bunları
aynen, sasirmis millet.. ben ne derdindeyim adam ne derdinde (isine gucune koyayim arkadas dicektim ama hevesini kirmayayim dedim. muhabbetin devami bu kutunun disina tasmis, sistemi bile rahatsiz etmis o kadar yani)
hojucuk tarafından 18/Oca/14 12:00 tarihinde düzenlenmiştir