folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kardeşim Lafının Laçkalaşması

Kardeşim Lafının Laçkalaşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

konu ici mesajlar epik olmus.

u235 abi haklisin kesinlikle. millet "kardeşim senin ananı sikerim" diye dalga geçiyor, millet ne konuştuğunu, ağzından ne çıktığını şaşırmış. birbirine ana bacı sövüyor dalgasına diyoruz abi diyor. kardeşim lafı değil sadece bir çok kelime de kullanılıyor öyle. kankamsın, kardeşimsin diyorsun suratına gülüyor arkadan atıp tutuyor, sövüyor. çok var böyle kişiliği bozuk insan. 

bende aynı şekilde kanka kelimesini bile kullanmıyorum. böyle kişiliği bozuk insanları da çevreden uzaklaştırmak gerekli.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

burdaki "aferim" kelimesi benim nezdimde kufur etmekten baska bir anlama gelmiyor.

adam oturmus biryazi yazmis begenirsin begenmezsin bir yorum yaparsin kimse ses cikartmaz

"tek derdin bu mu", "kafaya taktigin sey bumu" bile bir yorumdur

ama o yaziya karsilik "aferim" kelimesi hakarettir.

ben o cezayi verdikten sonra ayni cevabi vermek bana hakarettir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

under kusura bakmada boş yere banlamışsın milleti sırf ben burdayım demek için olmuş..

konusunda alakasiz cevap sebebiyle. under 

Diye not düşmüşsün.Kime göre alakasız neye göre alakasız.Aksine hiç te alakasız bir mesaj olmamış.

Tbt bilişim forumu olarak geçsede burda her türlü konu konuşulabilir.Yani Smirnof haftada bir "keyifler nasıl" diye nasıl konu açıyorsa yada derdi olan bi mürid nasıl sadece muhabbet etmek fikir alıp vermek için konu acıyorsa benim actığım konuda aynen onlar gibi.Böle bir konuyu gelipde gereksiz bi yorum atmak bence ban sebebidir ki aynı cezalar daha önce bu şekilde davrananlarada verilmiştir.

Underzeroyu tebrik ediyorum yerinde bir kararla ofsayt bayrağını kaldırmış :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Tanımadığım birisiyse; babam ne zaman ananı .kti de kardeş olduk .r.spu çocuğu diyorum. Tanıdıksa kardeşim diye hitap etmemesi için uyarıyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Abi gün gelir bu günde geçer sonra boşuna takmışım bunu dersin o yüzden böyle bir konuda ne desen boş insanların huy ediğindiği şeylere pek kafayı takma yoksa psikopatlaşırsın ilerde.

Herkeste bir boklar var çünkü.

Bırak adam babasının arkasından bile sövüyor, kardeşim demeyi geçtim yani baba ya bildiğin babası.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

underzero musun ne karın ağrısısın, burası babanın çiftliği değil. bu sildiğin 3. mesajım. eleştri hazmedecek potansiyel yoksa git başka şeylerle uğraş. mına koyim adam kafasına göre siliyor, banlıyor. parayla cs server adminliği satın alan ergenler gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sevgiyi @Triumph,

:) seni ve ergen olmayi seviyorum.

kafama gore degil, tipine-sekline-semaline gore siliyorum

da senin yazi diye koydugun seyleri ibreti alem icin silmiyordum ki gorunsun kim ne kadar alakasiz bos mesaj atiyor diye

demek ki her admin benim gibi dayanamiyormus.

bak son mesajin yuzunden banliyorum benim veya site ile ilgili sikayetlerini lutfen destek@ e gonder.

keske once bi sorsaydin kim, niye silindi diye.

ek : bakarsan senin geyik mesajinla beraber butun mesajlarin temizlendigini gorursun ama bakmazsin gormek istedigini gorursun.

underzero tarafından 01/Kas/12 11:23 tarihinde düzenlenmiştir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bu konu hiç açılmasaydı keşke. gereksiz yere banlar tartışmalar vs... :(

SyspioniC tarafından 01/Kas/12 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    Tahribatta olmaması gereken bir konuda 24saat banlanan adamlar mağdur durumda.Tahribat müridi olarak ortadaki mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum.

Siklenmedik amna koyim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben silmiştim sabah mesajları, o elemana ne olmuş lan?

Abicim konular gerekli olabilir, gereksiz olabilir, mod veya adminlerin gözünden kaçmış olabilir, konuyu gereksiz yere çöplüğe çevirmeye gerek var mı?

Konu içeriğe uygun değilseniz, mail atarsınız yada pm atarsınız kontrol eder sileriz, forumu babasının tarlası gibi kullansın, mesajlar silinince konu zaten gereksiz beni niye banladınız mesajımı niye sildiniz yazsın varmı la böle bişey?

Bu konu gereksiz ve saçma bir konu evet, başta görsem silerdim evet, ama bu atılan mesajlar, gereksiz yere dahada bokunu cıkartmak bu konudan bile gereksizdi...

Bazen insanlara her istediğini yapamayacağını hatırlatmak adına olabilir böle şeyler, saçma sapan mesajlar atmayada gerek yok...

Trimuphunda buranın babasının tarlası olmadığını anlaması güzel ama geç kalmış

Konuyuda kilitliyorum bitti gitti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4312 Toplam Mesaj: 21