Karga Arıyorum (Beslemek İçin)
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
telekoma kafam girsin !
-----------------------------muhahahahahaha :D
-
kardes bahçede ağaçın üstünde var. siyah beyaz.. beşiktaşlıdır büyük ihtimalle. yakalıyım mı? yamuk yapmaz delikanlıya benziyo :d
-
ya hacı sen hiç kargaya yakından baktınmı suratına, gözlerine falan acayip iğrenç bi mahlukat amk,
ayrıca nasıl beslicenki onu siktimin hayvanı ne bulsa yiyo et leş bok bile yiyo bide onun sesinden ihtimali yok ne uyuyabilirsin nede kafayı dinlersin.
-
e-toLqa bunu yazdı:
telekoma kafam girsin !
-----------------------------yabancı bunu burda bi tek ben söylerim :D
-
baba yok bana düz siyah lazım :) hem dikkatli olmak lazım.. yaralanırsın.. seviyorum kargaları demiştim tipi falan çok hoş bence :)
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------yabancı bunu burda bi tek ben söylerim :D
-----------------------------sen milletin konusunun içine sıçıyon bende sıçarım boyle :P
-
200 sene yaşamazmış bunlar ya, 30 yaşında caart diye gidiyolarmış
http://tr.wikipedia.org/wiki/Karga
yukarıdaki adresten öğrendiğim kadarıyla bizim burda kirazları yiyenler Amerika kargasıymış :) aman amerika kargası alma çirkin ibneler -
hit kazanıyo ne güzel :)
o değilde bulamıcaz sanırım tahribat ailesi :(
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Australianraven.jpg
ufff bu çok güzelmiş :(
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------hit kazanıyo ne güzel :)
o değilde bulamıcaz sanırım tahribat ailesi :(
abi milletin toplam cevabından swenin cevabın var a.q neyse bu espri deflarca yapıldı hala daha yapılacak ama a.qgözlerinden biri fazla geliyo herhalde a.q sie napacan kargayı...cok iyi biselkilde egitmen lazım ve kesinlikle uçmasına izin vermemen lazım...kanatlarını mı baglarsın yok bazı yerlerini kesiyolar papaganların falan öyle mi yaparsın bilemem ama a.q dikkat etmen lazım...
bu arada bende baykuş beslemeyi çok istiyorum varmı bilen nerden buluruz ne yer ne içer??