Karga Arıyorum Parasıyla
-
bizim burda yerlerde ufak yavrular var anaları uçayı felan ögretiyodu 1 ay önce yaklaştırmıyolar ama korumalı bişey ler giyip kaçırçaksın besliyicen evde :D güzel olur ama ha tam benim akfandasın :D
-
Bizim apartmanın bacasına yuva yapıyo salaklar sonra tuvalet boşluğuna düüyo eldivenle alıp bahçeye bırakıyoruz:D İzmirdeyim :D İstersen 10 tane yakalıyım hacım :D
-
ankaradaysan ulaş bana yavru yakaladım anası s.kecekti belamı zor kurtuldum terasta benle birlikte şu an
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
ankaradaysan ulaş bana yavru yakaladım anası s.kecekti belamı zor kurtuldum terasta benle birlikte şu an
-----------------------------bu ne yaw adam kaçırmış gibi :) yavrun elimde ellibin doları getir yavruyu al :D
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Beni bul dünyalı beni bul! :D Hocam senden ya alim ya da zalim olur :D
Şaka maka kargalar çok can yakar benden söylemesi.Bir gün okuldan dönüşte arkadan kafa attı teki neye uğraadığımı şaşırdım :D
-
Bişey sorcam lan yavruyu yakaladık diyelim uçmayı daha öğrenmemişe biz nası öğretcez yoksa içgüdüsel olarak uçuyomu bunlar ?:|
-
besle kargayı oysun gözünü ==)))
-
EpheSuS bunu yazdı:
Bişey sorcam lan yavruyu yakaladık diyelim uçmayı daha öğrenmemişe biz nası öğretcez yoksa içgüdüsel olarak uçuyomu bunlar ?:|
-----------------------------içgüdüsel olur mu arkadasım E sınıfı uçuluk belgesi almadan kalkış izni alamıyorlar.Sakın belgesiz izin verme çevirme falan olursa ziyan olur hayvan eğer geri dönmesse karakarga kargacılar odasına başvur.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------kanat çırpar gibi yapınca gunde üc defa sonra yem verince ogrenir
-
o paraya kurtarmaz. ya şaka bi yana yakalaması zordur.yuvasına baskın yapman gerekir.haneye tecavüz e girer.100 metreden yerden eğilip taş aldığını yada bi hamle yaptığını görsün yerinde durmaz.