Karga Beslemek İstiyorum
-
Hocam evcil kargalar eski parayla milyarlara satılıyor. Hiç heves etme. Sokaktan bulduğun karga beslenmez zaten.
-
benimde yavru ayılara hevesim var bahceli biyer olsa eğiticem
-
http://www.tahribat.com/Forum-Karga-Ariyorum-Beslemek-Icin-45274/1/karga/
belki yardımcı olucak bişiler çıkar :)
-
Atalarımızı dinleyecek olursan Hiç deneme
Onlar denemiş
Ve demiş "Besle Kargayı Oysun Gözünü" -
kargalar yanlış anlamasın ama çok çirkin hayvan be hocam :D.bide senin deden yaşında olma ihtimalide var yani :D.ayıp değil mi o yaştaki hayvana hayvan muamelesi yapmak beslemek falan :D.ama bi ömür berebar olmak istiyorsan sen bilirsin.
-
vukuatlarda mı beslemek istiyosun? :D ne alaka?
-
şahanın bir programında diyordu sunucu
Gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasn.. :D
bknz. tahribat.com :)
-
haydar dümen de besliyormuş, hatta anne demeyi öğretmiş falan, bi kere kafessiz hayatta besleyemezsin onu unut, yanlış bilmiyorsam bi cinsi insanlara karşı biraz daha olumluymuş ama çok pahalıymış, sokaktan buldugun kargayı da beslemek çok zormuş , ayrıca yavru kargayı nerden onu merak ediyorum açıkcası, değişik bi hayvan besliceksen sincap ya da baykuş öneriririm , düzenli bi hayatım oldugunda beslemeyi düşünüyorum açıkcası
-
Severken gozluk takabilirsiniz , dikkatli olmakta fayda var ama neden balik beslemeyi dusunmuyorsunuz onlar daha sevimli degillermi ? corbalari da nefistir :)
-
Karga değil benim anlatacağım. 15 yaşlarındaydım (bindokuzyüzseksenküsür yılları:), tarladan bir kertenkele yakaladık, türünü bile bilmiyorum, boyu 25 cm kadar, yeşil-kahve renkte, önceleri üstü açık akvaryumda besliyordum böceklerle falan. Birgün cesaret ettim (cahil cesareti) hayvanın sırtına dokundum, bişey etmedi. Ozaman adını koydum Yeşim olsun dedim, çok sevdim.Sonra birgün 4. kattaki evimizin balkonuna koydum rahatça dolaşsın dedim. O gün bugündür yok, sırra kadem bastı:(((.