Karga Beslemek İstiyorum
-
bende baykuş beslemek istiyorum ya fena kafama taktım
-
valla 3 haftadır it arıyorum bulamadım. hep vahşi kuş hevesim vardı hala var en sonunda gıdıp karadenızden alıp gelıcem ama bulunmuyo ıste aradıgın zaman :)
-
besle kargayı oysun gözünü
-
bu konu yüzünden nerde karga / baykus görsem sen aklima geliyorsun.. 3 günden beri harry potter serisini izliyorum, paso Sarper ve gamali hac gözümün önüne geliyor.. psikolojik manyak oldum :D biri hayrina buna karga bulsun lütfen :D
-

Al bu seni TEselli Etsin Çerçeveletip odanın baş köşesine koy -
butun karga beslemek isteyenler bana 1er sene baksalar buyuk sevaba girerler aslinda.
kac yasina kadar yirtiyorum bu durumda acaba...
-
-
yav abicim siz ne şekil adamlarsınız. karga beslemek istiyormuş. Tavuk besle adamım. yumurtasından etinden faydalanırsın. tavuk besle oda seni beslesin karşılıklı birbirinizi doyurun. hem kuşun aptalı makbuldur. akıl sende çok bırak kuş aptal olsun. karga besleyecekmiş. la biraz ekonomiye katkınız olsun. üretim yapın.
-
valla bende nerde karga gorsem aklıma arkadas gelıyor :D o yuzden konu actım bıde golden gordummu golden arayan bırı vardı o gelıyo aklıma :D
ama yapcak bısey yok bana kalsa evı hayvanat bahcesıne cevırırım ama ıste bazı sebeplerden oturu artık para vermek ıstemıyorum hayvanlara barınak takıbındeyım yada sahıplendırme :D sole bı yavru baykus şahin fln bulsam beslerım .d