folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kargo Nasıl Yaparım

Kargo Nasıl Yaparım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Para sorun olmuyosa ( gitarı göndermekteki amacını bilmediğimden söylüyorum ) caseler var 50-150 lira arası gitarda %100 güvenlik

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

5-6 lira fazla vererek daha sağlam yere koyuyolar kargo şirketleri

hangi şirket o

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

marangoza git kontraplaktan bişi yaptır

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

geç onu hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Kardeşim yurtiçi veya aras kargoya gidiyorsun.

Zarar görebilecek bir gönderi olduğunu belirtiyorsun.Paketlemelerini istyorsun. Bu kadar :) ben bu güne kadar yollamadğım halt kalmadı bu şekilde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

arkadaşlar elimde bi gitar var bunu nasıl kargo yaparım ya neyle kutuluyum yani mydukkandan filan almadım  yani gitar elektrodur yani hassas çok

ben kırsehire kargoladim kendileri paketliyolar.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

arkadaşlar elimde bi gitar var bunu nasıl kargo yaparım ya neyle kutuluyum yani mydukkandan filan almadım  yani gitar elektrodur yani hassas çok

ben kırsehire kargoladim kendileri paketliyolar.

hangi şirket

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:

Kardeşim yurtiçi veya aras kargoya gidiyorsun.

Zarar görebilecek bir gönderi olduğunu belirtiyorsun.Paketlemelerini istyorsun. Bu kadar :) ben bu güne kadar yollamadğım halt kalmadı bu şekilde.

tamam sigortalı göndereyim demi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

ups ile gönderme orda çalıştım paketlere neler yapıyolar anlatamam yazık olur yani :) bence marangozda kontaplak yaptırıp göndermek en sağlıklısı yinede sen bilirsin

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
Toplam Hit: 3179 Toplam Mesaj: 30