Karınca
-
Parfum, deodorant vs + ates = die
-
ilk iş karıncaların nereden geldiğini bul. daha sonra geldikleri yolun önüne sinek ilacı ile bir set çek sıkarak... gelen geri döner...
(mal olmasalar geri dönenler gidenlere haber verirdi gitmeyin bi bok yok orda die. ama illa ki gelip kendileri bakıolar neyse...)
15 dakkada bir bu seti yenile... en azından gelemezler... daha sonra
terminatör modunda gördüğün her karıncanın üzerine sık sinek ilacını ölümü anlıktır...
eh biraz temizlik gerekecek evde :D
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
ilk iş karıncaların nereden geldiğini bul. daha sonra geldikleri yolun önüne sinek ilacı ile bir set çek sıkarak... gelen geri döner...
(mal olmasalar geri dönenler gidenlere haber verirdi gitmeyin bi bok yok orda die. ama illa ki gelip kendileri bakıolar neyse...)
15 dakkada bir bu seti yenile... en azından gelemezler... daha sonra
terminatör modunda gördüğün her karıncanın üzerine sık sinek ilacını ölümü anlıktır...
eh biraz temizlik gerekecek evde :D
-----------------------------kucuk bır ayrıntı ilaç Yok :D
-
çaresizlikten karıncaları kendi hallerine bırakıyorum.. ama yarın görcek onlar:D hepinize teşekkür ederim .. :D
-
sigara iceniz vardir, alin deodoranti yakarim ulen bu gezegeni diye dal karincalara..:)
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
çaresizlikten karıncaları kendi hallerine bırakıyorum.. ama yarın görcek onlar:D hepinize teşekkür ederim .. :D
-----------------------------Karıncanın fendi By_AnymosRE yi yendi :D
-
karinca duasi !
-
qazwer bunu yazdı:
By_AnymosRE bunu yazdı:
-----------------------------Karıncanın fendi By_AnymosRE yi yendi :D
-----------------------------ainen hocam ya :D ne yapayım çaresizlik böle birşey :D
-
Besle.:D
-
Evde nereye gidiyorlar onu bul muhtemelen evin içinde onları cezbeden bi yiyecek türü bişey varsa kaldır sorun biter.