Karınca
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Karincayi öldürmek kolay , öldürmeden karınca problemi çözmenin bir yolunu bilen varmı?
-----------------------------Adam gibi al karşına konuş karınca ağalarından birisiyle
-
karınca tebeşiri nokta işi bitiriyor
-
Horoz besle
-
üstlerine DOMESTOS çamaşır suyu falan dök hepsi pert olur...
-
hoca karıncalarla basa cıkamazsın sen evi terkettt
-
Benim akrep konularına bak biraz. :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
http://wonderfl.net/c/2Yzr
Karıncalar geçtikleri yerleri hatırlamak için feromon salgısı bırakıyorlar diğerleri de bu sayede aynı yolları takip ediyor.
Bunu sprey olarak imal edebilirsek benim gibi karıncaları öldürmeden temizlemek isteyen insan kitlesine (tahminen dünyada 5-10 tane daha vardır) satıp bu mevzuda büyük bir pazar payı kapabiliriz diye düşünüyorum.
-----------------------------Ben de "ölüm kokusu" ya da "ölüm salgısı" adı her neyse öyle bir şey duymuştum.
Ama sanırım hamamböceği içindi, karıncılarda da var mıdır bilmiyorum. Böcek ölürken bir salgı salgılıyormuş, bunun kokusunu alan diğer böcekler o bölgede tehlike olduğunu anlayıp aynı yerden geçmeye kalkmıyorlar, geri dönüyorlarmış.
Bu versiyonla da geliştirilebilir ilaç. İlk senin dediğinden koyacaksın takip edecek, yolun sonuna doğru ölü böcek salgısı, yuva etrafında dolanıp duracak garipler :P
-
ne zararı varki ben akşam odanın bir yerlerine birşeyler dökerim işten gelince bakarım yerleri temizlemişler
ev işlerinde kullan eğit
-
Kahve telvesi dök yoksa kahve dök
-
sen iiyisin yine ben karafatmalarla ugraşıyorum