Karınca Akvaryumu
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------Kaylule bunu yazdı:
-----------------------------o değilde bu nedir ya :D Onası bi alet maşallah
http://www.belgeselizle.org/belgeseller/Karinca-yiyen-Ciflesmesi-26.html
-----------------------------video başlığı bence karınca yiyen çiftleşememesi olmalıydı
-----------------------------karı bi susmuyoki hayvan konsantre olsun a.q
-
o değil de kırmızı toprak hint keneviri için bire bir biçilmiş kaftan :D
-
Göz atmanda fayda var
http://forum.donanimhaber.com/m_31374039/mpage_1/key_/tm.htm
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------Kaylule bunu yazdı:
-----------------------------o değilde bu nedir ya :D Onası bi alet maşallah
http://www.belgeselizle.org/belgeseller/Karinca-yiyen-Ciflesmesi-26.html
-----------------------------video başlığı bence karınca yiyen çiftleşememesi olmalıydı
-----------------------------
fullü var mı elinizde -
Karıncayı ne yapacaksın hocam başka hayvanmı kalmadı .
-
Kendi yaptırdığının boylarını verir misin hocam? Daha ince olması gerekmez mi? Ben anlamam sadece yorum. Ancak merak ettim bunu bende yaptırabilir. EĞer senin yaptığınla tünellerinin görebiliyorsak bende yaptırcam.
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Karıncayı ne yapacaksın hocam başka hayvanmı kalmadı .
-----------------------------Yengeç, Salyangoz, Kedi Balığı, Kaplumbağa, Güvercin, Un Kurdu
bunlarıda besliyorum yani başka hayvanda kaldı :)
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Kendi yaptırdığının boylarını verir misin hocam? Daha ince olması gerekmez mi? Ben anlamam sadece yorum. Ancak merak ettim bunu bende yaptırabilir. EĞer senin yaptığınla tünellerinin görebiliyorsak bende yaptırcam.
-----------------------------Hocam, içinde cam var zaten görmüşsündür daha incesi koloni oluşturmaz sadece düzlüğe ihtiyaçları yok yani yürümeleride lazım sağlı sollu köprülerde böyle olur. Veririm bilgileri.
-
45x4x35 çapında bir akvaryum yapıcam bende, içine kum mu doldurayım yoksa toprak mı :S
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Karıncayı ne yapacaksın hocam başka hayvanmı kalmadı .
-----------------------------Yengeç, Salyangoz, Kedi Balığı, Kaplumbağa, Güvercin, Un Kurdu
bunlarıda besliyorum yani başka hayvanda kaldı :)
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Kendi yaptırdığının boylarını verir misin hocam? Daha ince olması gerekmez mi? Ben anlamam sadece yorum. Ancak merak ettim bunu bende yaptırabilir. EĞer senin yaptığınla tünellerinin görebiliyorsak bende yaptırcam.
-----------------------------Hocam, içinde cam var zaten görmüşsündür daha incesi koloni oluşturmaz sadece düzlüğe ihtiyaçları yok yani yürümeleride lazım sağlı sollu köprülerde böyle olur. Veririm bilgileri.
-----------------------------O zaman senden ayrıntılı bir konu istiyoruz bitirince hocam. Boyuları vs filan. O kadarmasrafı olan birşey değil. Benim gibi meraklıların da yararına olur sanırım. Muhabbet kuşumuz var onla takılıyoruzda birde karınca çiftliği kuralım :)
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------o değil de kırmızı toprak hint keneviri için bire bir biçilmiş kaftan :D
-----------------------------dişi erkek ayırma olayınında tiyosunu versene hacı :D