Karınca Dövüştürme
-
simdi bu cmlik hayvanlarda acayip bi kin ve nefret var bunu kullanarak bir pist icinde 2 karıncanın kıyasıya savasını yapacaz
Malzemeler : İki karınca, 5-6 tane kibrit yada kürdan
Deneyin yapılışı : kurdanları kare seklinde dizip bir pist oluşturulur. iki karıncayı hayal gücünüz ve yeteneklerinize göre önce sinir edeceksiniz. (örneğin birbirine vurun) Ama aynı siklet olacaklar daha sonra birinin bacağını yada arkasındaki şişkin yeri birinin ağzına verin. Sonra piste bırakın yesinler birbirini aq cocukluğumda 4 karınca kapıstırıyodum toz yumağı oluyodu aq simdi aklıma geldi yazdım.
Varmı benden baska karınca savaştıran ?
-
hiç bişey kalmadı artık karınca dövüştürecez hatta dürbünle karıncayı diger karıncanın üstüne bırakalım karınca yarışı düzenleyelim hey allam ya:)
-
dürbün değil hacı ben mikroskop kullanıyom : ) dene baqalım o hazı alamazsan gel suratıma tükür :D
-
Karınca dövüştürmenin püf noktası antenlerini kopartmaktır,o zaman piste filanda gerk kalmıyo acayip kapışıyolar sonunda birisi mutlaka ölüyo , Küçükken acaip hobi edinmiştim karınca dövüştürmeyi ama akıl kemale erdikten sonra üstlerine basmamaya bile dikkat ederim : )
-
Küçükken Karınca DeiLde, Çekirge Dövüştürürdük. 2 Adet SağLam Çekirgeyi Seçip eLimize eLırdık, Fena DövüşürLerdi (:
-
tabiki cocukluğumuzun eğlence kaynağıydı o mahlukatlar ama pist yapmıoduk biz.. öle kaldırımda koy verioduk iki karıncayı
-
ByALeX bunu yazdı:
----------------------------- Küçükken Karınca DeiLde, Çekirge Dövüştürürdük. 2 Adet SağLam Çekirgeyi Seçip eLimize eLırdık, Fena DövüşürLerdi (: -----------------------------abi öle olmucak bak biz şey ederdik bi tane cegirge öldürürdük sora mahalledeki en büyk karınca yuvasının dibine koyardık karıncalar gelip alırdı çekirgenin ölüsünü ve tam yuvalarına girdikleri anda yuva deliğinde litrelerce suyu bi boşaltırdık ( guluk guluk guluk ) :D
-
Küçükken dedemin bağında değişik delikler wardı hangi böcek yapıyo bilmiyorum ama bi insanın o kadar düzgün bi şekilde delik yapması imkansız. onu yapan böcek içinde beklerdi karıncanın içine düşmesini ama biz bekleyemezdik :) gider alırdık karıncayı yuvasından , getirir o deliğin içine atardık karınca çıkmaya çalışırken böcek onu bacağından yakalrdı we orda savaşırlardı e tabi herzaman karınca ölürdü çünkü biz öyle isterdik karınca kurtulunca yakalanana kadar tekrar atardık. Çok dramatik bi görüntüydü ama karınca için ... o günleri özledim bee :D yaz gelse de gitsem dedemin yanına bidaha yapacam o günleri anmak için :D
-
Karınca döğüşünü görmedimde biz kedileri iyi dövüştürürdük çok zevkli oluyor kediler bi saldırırdı sanki bana dünyayı onlar kurataracak
-
ehehe çocukluğum aklıma geldi.Şimdi olsada yine kapıştırsak :p
-
valla hayal gucum almiyor o milimlik hayvanlarin dovusunu yakin zamanda deneyen olursa foto falan eklesin : )))