Karşı Cinsle Anlaşamama, Amaç Farklılığı
-
Arkadaşım ben İstanbul'dan Antalyaya taşındım inan bana büyük şehirde yaşamak doğru düzgün kız bulamamakla eşdeğer anlama geliyor.Nedenmi ? İstanbuldaki bir kız kendi yaşıtıyla hemen hemen asla çıkmaz.Genelde beklentiler yüksek,arabası olsun,zengin olsun,beni dolaştırsın starbucks'a götürsün vs ister.Ama mesela ben Antalyadaki kızlarda şunu gördüm.Yaşıtım olsun en fazla 1 yaş fazlam olsun zaten gezicek yer az beraber olalım yeter gibi düşünmekte.Ayrıca İstanbulda sana asla bakmayacak havalarından geçilmeyecek kızlarla Antalyada çok çok rahat tanışıp çıkabiliyorum.Hele bide İstanbul'dan geldiğini duyunca daha bi sıcak davranıyolar [heralde her istanbulda oturanı trilyoner zannediyolar].Yani diyeceğim şu büyük şehirdeki kızların büyük beklentisi olur.Sen eğer büyük bir şehirde yetişip oranın tozunu yuttuysan diğer şehirlerde tavlayamayacağın kız yoktur çünkü hayat tecrüben onlardan fazladır.
-
Hocammm hiççç gerek yok. Manitan olmadıysa şimdiye kadar yap bitane ama kaptırma kendini... Daha sonra gidince çok pis koyuyor :S Kaptırmam deme kaptırıyon kendini anlamadan sonra kalıyon ortada bunalımlarda:S Eglenilecek kız bul takıl...!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
aşk kategorisini niye yapmışlar diye sorarken kendime senin ilgnç yazınıda bir çırpıda okuyayım dedim
şunu bilirim herzaman etrafındaki herkes sana farklı geliyorsa farklı olan sensindir diyorsun ya etrafımdaki tüm kızlar gerizekalı :)
kızların olgunlaşması erkeklerden daha önce gerçekleşir uzayı elegeçirecek kadar çocuksu düşünecek birini arıyorsan 12 yaş civarına bak
haydi rasgele :)
-----------------------------bu yorumun mukemmel olmuş :D
-
Avira bunu yazdı:
Arkadaşım ben İstanbul'dan Antalyaya taşındım inan bana büyük şehirde yaşamak doğru düzgün kız bulamamakla eşdeğer anlama geliyor.Nedenmi ? İstanbuldaki bir kız kendi yaşıtıyla hemen hemen asla çıkmaz.Genelde beklentiler yüksek,arabası olsun,zengin olsun,beni dolaştırsın starbucks'a götürsün vs ister.Ama mesela ben Antalyadaki kızlarda şunu gördüm.Yaşıtım olsun en fazla 1 yaş fazlam olsun zaten gezicek yer az beraber olalım yeter gibi düşünmekte.Ayrıca İstanbulda sana asla bakmayacak havalarından geçilmeyecek kızlarla Antalyada çok çok rahat tanışıp çıkabiliyorum.Hele bide İstanbul'dan geldiğini duyunca daha bi sıcak davranıyolar [heralde her istanbulda oturanı trilyoner zannediyolar].Yani diyeceğim şu büyük şehirdeki kızların büyük beklentisi olur.Sen eğer büyük bir şehirde yetişip oranın tozunu yuttuysan diğer şehirlerde tavlayamayacağın kız yoktur çünkü hayat tecrüben onlardan fazladır.
Bilseler o istanbuldan gelenlerin bir çoğununda hacı hüsrev , karabayır, tarlabaşı ve gazi mahallesinde oturduklarını acaba bakarlarmı yine surtlarına :D -
3 tane kız arkadaşım var şu anda. Izdıraba dönüştü hayatım bide bi yandan bilg. müh. okumaya çalışıyorum. Onun derdi bunun derdi rahat bırakırsın ilgi ister ilgilenirsin diğeri kızar öğrenirler birbirlerini anlatana kadar canın çıkar... senden 3 yaş büyüğüm kardeşim. Hayatım hep kızlarla geçti hiç biriyle arkadaş olmayı beceremedim ilk gün sevgili oldum. Ama emin ol uzak durmak bir yerde ve bi zamanda iyidir. Ondan sonra olunca ne kadar kıymetli olur off :) şimdi bana sor bakim seviyo musun ne halt ediyosun diye... yok işte cevabı bilmiyorum ben de ne yapıyorum. Rahat ol zaman çözer olayları. Kendini de fazla kaptırma tamam güseldir duygusaldır ama seni ele geçirirse puff bitince çöküşe gidersin. Rahat ol sen ...
-
bende geçen sene senin gibi üdşünüyordum dostum aynı yaşlardayız sana önerim git genelevlere orada stressini at öyle aptal kızların peşinde koşma sna gerçekten değer verecek biri çıkacaktır o günü bekle gerisi hikaye
-
Tahribat'ta bu konuyla alakalı interaktif eğitim mevcuttur :D:D
http://www.tahribat.com/Forum-Bilimin-Isiginda-Kizlara-Yaklasma-85101/1/
-
edit:hayatımın aşkını 16 yaşında buldum şuan bende 18 yaşındayım ve diğer herşey önemini yitirmiş ama en acısı ben platoniğim böyle konular buyüzden hep yaramı deşer 2yıldır toplasan 3kızla çıktım onlardada pişman oldum kendimi aşık olduğum kıza ihanet edergibi hissediyorum platonik olduğum halde asıl bana bir çözüm bulun senin durum dönemsel
-
DJ_Alper bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
kendini harcama duzgun bir kiz bulup, sikebildigin kadar sik
-----------------------------senin kız kardeşin veya ablan yok sanırım??
başkalarının namusuna yan gözle bakanların, başkaları da kendi namuslarına yan gözle bakar haberi bile olmaz.veya hayal edilemeyecek kızlarla ilişkiye giriyorsan sende avradının senden önce hayal edemeyeceğin oğlanlarla yatmış olabileceğini kabullenecek zihniyettesin sanırım.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
size kufreden oldumu beyler ? eger ben ruyaniza giremiyecek kizlari sikiyor siz sikemiyorsaniz bu benim ahlaksizligimdan degil sizin ahmakliginizdandir.
Kendini sana peşkeş çekiyosa o nasıl bi düzgün kızdır öyle hoca :D
-----------------------------bi gün senin kızın olurda başkalarının rüyalarına giremicek kadar güzel olursa,kızına girmeyen çirkin erkek kalırsa senin gibi, o zaman anlarsın bu yazdığının ne kadar aptalca olduğunu...
Ayrıca Hiç bir insan yaptığı işi dile getirmez ben öyleyim şöyleyim diye dile getirenlerde anca kendi elini s..dir bunuda unutma.... Ne yaparsn yap umrumda deil ama ahmaksızlığınız diypte insanlardan küfür yeme bence herkes senin gibi her gördüğü deliğe girmek zorunda değil.
Şunuda söyliyeym hakeden var haketmeyen var ama her konuya bacı kardeşte karıştırmamk gerek bazıları varki Allah düşmanına öyle bacı vermesn..tek gecelik isteyenlerle,seviyorum diyip kandırılanları aynı kefeye koymamk lazım yani adam gibi davranmak ve onlarıda ayırt etmek gerekli yoksa etme bulma dünyası bakarsn o şeyiniz kangren olmş,mikrop kapmş yada aynıları sizin sevdiklerinizn başına gelmiş ;)