Karşı Cinsle Anlaşamama, Amaç Farklılığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

konunun sapacağını geç olsada farkedip kapatmaya çalıştım ama olmadı ... ama saptı benim amacım cinsel ilişki değil yaaa öyle bi amacım olsa geneleve giderdim hatta gitmeme bile gerek yok  etraf o. dolu ama benim amacım bişeyler paylaşabileceğim bir sevgili sevgilidende öte çoooooooooooook yakın bir dost ...  :| ve erkeklere anlatamıyorum nedense :D dişilere özelliklede benden daha büyük dişilere daha fazla sempati duyuyor ve onları daha yakın buluyorum ... :|

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

coldfusion bunu yazdı:
    -----------------------------

konunun sapacağını geç olsada farkedip kapatmaya çalıştım ama olmadı ... ama saptı benim amacım cinsel ilişki değil yaaa öyle bi amacım olsa geneleve giderdim hatta gitmeme bile gerek yok  etraf o. dolu ama benim amacım bişeyler paylaşabileceğim bir sevgili sevgilidende öte çoooooooooooook yakın bir dost ...  :| ve erkeklere anlatamıyorum nedense :D dişilere özelliklede benden daha büyük dişilere daha fazla sempati duyuyor ve onları daha yakın buluyorum ... :|

-----------------------------
    kadın bir psikologa ne dersin :W

edit: birde hacı profiline önceden koyduğun kıs resmini bi göndersene bana ya merak ettim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kendi tarzı olan kendi ile yaşayan bi kız görürsen,yani sen zaten onu farkedersin. ozaman.. işin bitmiş demektir dostum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Küfür ettikten sonra mesaj linkini yollarsanız bana pm ile yorulmadan hem mesası siler hem sizi banlarım arkadaşlar...

Teşekkürler yardımlarınız için...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Genelde böyle durumlarda arayınca bulunmuyo, akışına bırak bence takma, bi gün bi bakıyosun karşına bi kız çıkıyo tam benim tipim diyosun

Toplam Hit: 6883 Toplam Mesaj: 36