Karşı Cinsle Anlaşamama, Amaç Farklılığı
-
konunun sapacağını geç olsada farkedip kapatmaya çalıştım ama olmadı ... ama saptı benim amacım cinsel ilişki değil yaaa öyle bi amacım olsa geneleve giderdim hatta gitmeme bile gerek yok etraf o. dolu ama benim amacım bişeyler paylaşabileceğim bir sevgili sevgilidende öte çoooooooooooook yakın bir dost ... :| ve erkeklere anlatamıyorum nedense :D dişilere özelliklede benden daha büyük dişilere daha fazla sempati duyuyor ve onları daha yakın buluyorum ... :|
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
konunun sapacağını geç olsada farkedip kapatmaya çalıştım ama olmadı ... ama saptı benim amacım cinsel ilişki değil yaaa öyle bi amacım olsa geneleve giderdim hatta gitmeme bile gerek yok etraf o. dolu ama benim amacım bişeyler paylaşabileceğim bir sevgili sevgilidende öte çoooooooooooook yakın bir dost ... :| ve erkeklere anlatamıyorum nedense :D dişilere özelliklede benden daha büyük dişilere daha fazla sempati duyuyor ve onları daha yakın buluyorum ... :|
-----------------------------
kadın bir psikologa ne dersin :Wedit: birde hacı profiline önceden koyduğun kıs resmini bi göndersene bana ya merak ettim :)
-
kendi tarzı olan kendi ile yaşayan bi kız görürsen,yani sen zaten onu farkedersin. ozaman.. işin bitmiş demektir dostum.
-
Küfür ettikten sonra mesaj linkini yollarsanız bana pm ile yorulmadan hem mesası siler hem sizi banlarım arkadaşlar...
Teşekkürler yardımlarınız için...
-
Genelde böyle durumlarda arayınca bulunmuyo, akışına bırak bence takma, bi gün bi bakıyosun karşına bi kız çıkıyo tam benim tipim diyosun