Karşı Pc Nin Windows TELNET Yönetme
-
rakkoc bunu yazdı
telnet degil host dosyasindan bahsediyorsun galba.
(WC dedigi tuvalet anlaminda degil galba bir yanlis anlasilma olmus gibi duruyor)
Yok telnet wc olayıda şaka yapmış arkadaş
Aress tarafından 01/May/15 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
cw olmasın o..
-
anladığım kadarı ile,
bir makina başka bi yere telnet ile bağlanıp ordan bilgi/dosya çekicek. sen araya girip telneti sana yapmasını sağlıcaksın, dosyayı senin üzerinden geçirecek. istediğin yerde dosyayı değilştireceksin. doğru mu?
-
Haci bence backdoor demeye çalışıyor
-
crimeangel bunu yazdı
anladığım kadarı ile,
bir makina başka bi yere telnet ile bağlanıp ordan bilgi/dosya çekicek. sen araya girip telneti sana yapmasını sağlıcaksın, dosyayı senin üzerinden geçirecek. istediğin yerde dosyayı değilştireceksin. doğru mu?
Aynen öyle
-
http://tr.wikipedia.org/wiki/Telnet
yapılabilir. ama baya kasman lazım. 2 program yükliyimde araya gireyim yapamazsın.
-
Aress bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
anladığım kadarı ile,
Aynen öyle
hocam dediğin şeyi burp proxy web için yapıyor , ayrıca neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun merak ettim
-
Kizilgun bunu yazdıAress bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
anladığım kadarı ile,
Aynen öyle
hocam dediğin şeyi burp proxy web için yapıyor , ayrıca neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun merak ettim
Birisi server ı ma girdi
-
Ben farkli bi konuya deginmek istiyorum. Basligi acan arkadas Türkce kurallarini bilmiyomusun? Artik burda görüyorum hep. Pc nedir ya? Yaz bari Bs. Ayrica Nin yazmak nasil bi ek ayirmaktir. Hem noktalama isareti yok hem de bi de bas harfi büyük. Bu konularda hassas olalim rica ediyorum
-
Aress bunu yazdıKizilgun bunu yazdıAress bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
anladığım kadarı ile,
Aynen öyle
Birisi server ı ma girdi
hocam yanlış anlama ama engelli isen sesli olarak anlatabilirsin , yarım yarım anlatıyorsun yardımcı olamıyoruz. nerden çıkardın engeli dersen tanıdığım var ondan dolayı dedim kolaylık olsun sana