Karşı Pc Nin Windows TELNET Yönetme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

telnet degil host dosyasindan bahsediyorsun galba.

(WC dedigi tuvalet anlaminda degil galba bir yanlis anlasilma olmus gibi duruyor)

Yok telnet wc olayıda şaka yapmış arkadaş

Aress tarafından 01/May/15 20:36 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

cw olmasın o..

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

anladığım kadarı ile, 

bir makina başka bi yere telnet ile bağlanıp ordan bilgi/dosya çekicek. sen araya girip telneti sana yapmasını sağlıcaksın, dosyayı senin üzerinden geçirecek. istediğin yerde dosyayı değilştireceksin. doğru mu?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Haci bence backdoor demeye çalışıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

anladığım kadarı ile, 

bir makina başka bi yere telnet ile bağlanıp ordan bilgi/dosya çekicek. sen araya girip telneti sana yapmasını sağlıcaksın, dosyayı senin üzerinden geçirecek. istediğin yerde dosyayı değilştireceksin. doğru mu?

Aynen öyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://tr.wikipedia.org/wiki/Telnet

yapılabilir. ama baya kasman lazım. 2 program yükliyimde araya gireyim yapamazsın.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Aress bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

anladığım kadarı ile, 

Aynen öyle

hocam dediğin şeyi burp proxy web için yapıyor , ayrıca neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun merak ettim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

anladığım kadarı ile, 

Aynen öyle

hocam dediğin şeyi burp proxy web için yapıyor , ayrıca neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun merak ettim

Birisi server ı ma girdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Ben farkli bi konuya deginmek istiyorum. Basligi acan arkadas Türkce kurallarini bilmiyomusun? Artik burda görüyorum hep. Pc nedir ya? Yaz bari Bs. Ayrica Nin yazmak nasil bi ek ayirmaktir. Hem noktalama isareti yok hem de bi de bas harfi büyük. Bu konularda hassas olalim rica ediyorum

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Aress bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

anladığım kadarı ile, 

Aynen öyle

Birisi server ı ma girdi

hocam yanlış anlama ama engelli isen sesli olarak anlatabilirsin , yarım yarım anlatıyorsun yardımcı olamıyoruz. nerden çıkardın engeli dersen tanıdığım var ondan dolayı dedim kolaylık olsun sana

Toplam Hit: 3157 Toplam Mesaj: 39