Kart Aidatı Alan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Benim dökmediğim dil kalmadı bu uzun süreli bi yazışmanın sonucu.Metinden tam olarak çıkaramadım geçmişte aldıklarını da mı iade etmişler yoksa yeni döneminkini mi çözemedim hasta olduğum için atmye gidip bakamadım.

Edit:Konu gizli olursa çok daha iyi olur tek tip yöntemle milletin hepsi yığılırsa tek tip cevapla yol verirler bize

d3lete tarafından 29/Oca/15 18:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam arayıp ısrar edince bir şekilde yatırıyorlardı.

Fakat son yasadan sonra artık geri ödememe hakları var bankanın.İstersen hakem heyetine git alamayabilirsin.

Hadi işler daha kötü bile olabilir.

O yüzden biraz üstele olmuyorsa vazgeç bence.

Bugün telefonda öğrediğim kadarı ile Akbank axsess kartı her yıl haziran 1'de 75 lira kesinti yapıyor.Haberiniz olsun.

Diğer kartların zamanları farklı.Bazısı yılda iki kez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

geçenlerde finansbank 70 tl eklemiş başka kartım var aidatıda yok (paraf) onu kullanacağım kapatın dedim bir sonraki ekstrede geri iade ettiler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı

bende garanti'den 319 tl geri aldım ama kart borcumdan düştü pzvenkler.. neyse domuzdan kıl kopardım ya o bana yeter...

Nasıl yaptın mahkeme ilemi.benimde yaklaşık 4 yıllık kart aidatı odemisligim var garantide

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bu ay bendende çekmişler 45 tl aradım talep ediyorsanız hemen geri yatıralım dedi anında yattı

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bugun farkettim bu ay bana da kitlemisler. Musteri hizmetleri aradim, iadesini talep ediyorum deyince peki dedi yapti. Gerci bu ay ekstre kesildigi icin odemem gerekiyor ama online islemlerde + olarak gorunuyor. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Benden çektiler borcu ödedim gittim iptal edin dedim arayıp işte biz bu küçük mebla için müşteri kaybetmek istemiyoruz çekip iade ettiler

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Axcess dunya kadar harcama yapiyorum 80 lira giydirmisler mesaj attim geri iade ettiler ama 6 ay icinde kapatirsan karti geri aliriz dedi hiamina goduklarim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Garantiden hanımın karta 65 lira ittirmişlerdi. Arattırdım hanıma, ya parayı verin ya da iptal edin kartı dedi. Efenim işte puan verebiliyoruz falan feşmekan. Direk kart kapatma işlemi, arada 1-2 aradılar hanım azarladı ne arıyosunuz kapatsanıza kartı diye. Neyse kart kapatıldı, 1 ay sonra 65 lira, hesaba nakit olarak yattı. Şimdi yine arıyolar kartınızı açalım diye, hanım her seferinde tamam düşünücem deyip sallıyo.

İtneler...

Adamına göre muamele yapıyolar. baktılar sikecekler, hiç affetmiyolar. Vahşi kapitalizm diyosan işte budur.

Ben sizden daha vahşiyim mk..

Akbankın hesap işletim ücretsiz, kart aidatsız free kartı var. Eğer ödemeleriniz düzenliyse gidin direk başvurun. Ama yok ödemelerinizi düzenli yapmazsanız fena yardırıyolar haberiniz olsun. Benim kart free, hanıma da ek kart çıkardık, ücret yok rahatız..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Hocam arayıp ısrar edince bir şekilde yatırıyorlardı.

Fakat son yasadan sonra artık geri ödememe hakları var bankanın.İstersen hakem heyetine git alamayabilirsin.

Hadi işler daha kötü bile olabilir.

O yüzden biraz üstele olmuyorsa vazgeç bence.

Bugün telefonda öğrediğim kadarı ile Akbank axsess kartı her yıl haziran 1'de 75 lira kesinti yapıyor.Haberiniz olsun.

Diğer kartların zamanları farklı.Bazısı yılda iki kez

bu son yasa nedir? nette baktımda ben bulamadım. neye dayanarak ödememe hakları var .?

şimdi geçmişe yönelik baktımda 115 lira giydirmişler bana 3 sefer de toplam.

2013 2014 2015 yıllarında. 2006 dan beri kullanıyorum hiç alınmadmış bu 3 yıl haricinde. ve kimse bana birşey söylemedi

115 lirada benim toplam borcumun yarısı olduğu için sikerler öyle işi

Toplam Hit: 5416 Toplam Mesaj: 34