Kart Aidatı Alan?
-
2007 den beri kullandığım bonus kartımın aidatlarını topladım 160 küsur etmiş 2013 de hakem heyetine dilekçe ile başvurdum ekstreleriyle birlikte 6-7 ay geçti baktım iade ettiler ümidi kesmişken neyse bir ara 2 yıl axes kullanmıştım onunda 2 yıllık aidat ektsrelerini kredi dosya masrafları ile birlikte başvurdum.sabırlı olmak lazım işbankasının maksimumunu kullanıyorum 2 yıldır aidat sormuyorlar maksimum kullanırsam aidat almıyacaksınız diye anlaşmıştık.bonusa gelince ekim ayında 75 lira yazmışlar kullanım bedeli diye iptal ettirmek istiyorum deyince garanti telefon manyağı etti size 50 lira bonus kapatmayın gold üyemizsiniz bakın şöyle böyle dediler duruyo biyerlerde.tutturdukları yerden götürüyolar o işleri anlayacağınız hukuksuzluk dizboyu temelden.
weskeyy tarafından 05/Şub/15 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
vesselam bunu yazdıelcondor bunu yazdı
bende garanti'den 319 tl geri aldım ama kart borcumdan düştü pzvenkler.. neyse domuzdan kıl kopardım ya o bana yeter...
Nasıl yaptın mahkeme ilemi.benimde yaklaşık 4 yıllık kart aidatı odemisligim var garantide
Geç cevap yazdığım için kusura bakma..
1- Sadece aidatın kesildiği ayın ekstresi gerekiyor.. yani sana 4 ekstre lazım.. (benim her yıl ağustos ayında keserlerdi)
2- Ekstreleri müşteri hizmetlerinden e-posta ile isteyebilirsin.. Telefonla görüşmeni öneririm, en azından işleri hızlandırısın. Aktif bir e-posta adresi isteyecekler ve pdf formatında gönderirler. İlk ekstreden sonuncusuna kadar olanı iste göndersinler.. Sonra sadece aidatın kesildiği aya ait olanları ayıkla ve birer fotokopisi ile birlikte bağlı olduğu ilçe kaymakamlığında bulunan Tüketici hakem heyetine başvur. Bir dilekçe doldurursun ve teslim edersin hepsi bu..
3- Benim iş 1,5 ayda sonuca bağlandı.. (bankanın gönderdiği ekstrenin son sayfasında aidatı alamazsınız boşuna uğraşmayın (benim anladığım bu) gibisinden bir uyarı vardır, sktir et aldırma koy gtüne rahvan gitsin...
elcondor tarafından 05/Şub/15 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
kredi kartı haricinde hesap kartı vardı, geçen sene kapattım. ondan da kesilen hesap işletimleri alabilir miyim?
bu olay çıktıktan sonra hâlâ kesilen kart ücretleri oluyor. onları da geri alabilir miyim? hâlâ almaları yasal mı? hangi kılıfa uyduruyorlar?