Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kartal Gözüyle Milliyetçilik - Cazim Gürbüz (Kitap Tavsiyesi)
Kartal Gözüyle Milliyetçilik - Cazim Gürbüz (Kitap Tavsiyesi)
-
HAZAR_HAN bunu yazdıershn bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıershn bunu yazdı
Cazim Gürbüz'ü baz alarak milliyetçilik yapacak adamın aklına şaşarım arkadaş ben.
zaten cazim beyi baz almıyoruz. kitapta kimlerin milliyetçi olduğu vs. il ilgili yazdığım ilk mesajdaki içeriğe dikkatli göz atınız. Cazim bey kitabı kimlerin baz alınması gerektiği üzerine de yazmış.. ben bu kitapta (Türkçülük açısından) yazılanlardakini rehber cazim beyi de bu uğurda çabalayan günümüzün en önemli Türkçülerinden biri sayarım.
Serdengeçti'ye hakaretler savuran Ulukayın Dergisi'nin yayın kurucularından Emre Koşak'a övgüler yağdıran adamı günümüzün «en önemli» Türkçülerinden görmek Türkçülüğe hakarettir.
Serdengectiyle ilgili bu sayıda çıkacak yazı mevcut alıp okuyunuz... kendine Türkçü diyen Atsız kadar Gökalpçide olmalı...
Bir soytarının hem de Türkçe'den habersiz bir soytarının yazmış olduğu «Serdengeçti ve Milliyetsiz Milliyetçilik» yazısını mı tavsiye ediyorsun bana? Serdengeçti'nin o adı nasıl aldığını bilmez midir bunu yazan kişi? Daha fazla konuşmaya gerek yok.
-
ershn bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıershn bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıershn bunu yazdı
Cazim Gürbüz'ü baz alarak milliyetçilik yapacak adamın aklına şaşarım arkadaş ben.
zaten cazim beyi baz almıyoruz. kitapta kimlerin milliyetçi olduğu vs. il ilgili yazdığım ilk mesajdaki içeriğe dikkatli göz atınız. Cazim bey kitabı kimlerin baz alınması gerektiği üzerine de yazmış.. ben bu kitapta (Türkçülük açısından) yazılanlardakini rehber cazim beyi de bu uğurda çabalayan günümüzün en önemli Türkçülerinden biri sayarım.
Serdengeçti'ye hakaretler savuran Ulukayın Dergisi'nin yayın kurucularından Emre Koşak'a övgüler yağdıran adamı günümüzün «en önemli» Türkçülerinden görmek Türkçülüğe hakarettir.
Serdengectiyle ilgili bu sayıda çıkacak yazı mevcut alıp okuyunuz... kendine Türkçü diyen Atsız kadar Gökalpçide olmalı...
Bir soytarının hem de Türkçe'den habersiz bir soytarının yazmış olduğu «Serdengeçti ve Milliyetsiz Milliyetçilik» yazısını mı tavsiye ediyorsun bana? Serdengeçti'nin o adı nasıl aldığını bilmez midir bunu yazan kişi? Daha fazla konuşmaya gerek yok.
Sizin gibi kendine Türkçü diyenler oldukça Türkçüler bölünmeye devam eder , cemaat kazanır... armudun sapı üzümün çöpü.....
-
bildigin milleti ateşlemek için yazılmış bir kitap bu zaten yazar kendi ile çelişmiş yazdıklarıyla ortaya tez atıp sonrada çürüten bir yapı göstermiş kitapda bu kafada devam ederse bu ülke ne diyeyim hayırlısı be gülüm :)
-
4- Bugünün milliyetçisi, İslam’ı; Hoca Ahmet Yesevî’ce, Yunus’ça, İmam Maturidi’ce, İmam-ı Azam’ca algılayıp uygulamalı, Ziya Gökalp’in “Din’de Türkçülük” ilkelerini güne uyarlayarak göğsünü gere gere savunmalıdır.
milliyetçi biri neden islam ı savunmak zorunda? :)
-
ultrAsker bunu yazdı
4- Bugünün milliyetçisi, İslam’ı; Hoca Ahmet Yesevî’ce, Yunus’ça, İmam Maturidi’ce, İmam-ı Azam’ca algılayıp uygulamalı, Ziya Gökalp’in “Din’de Türkçülük” ilkelerini güne uyarlayarak göğsünü gere gere savunmalıdır.
halbuki mikliyetciligi yok sayan bir dindir islam :)
-
HAZAR_HAN ve ershn hocam neden tartışdığınızı açıklayabilirmisiniz?
arnavutr tarafından 15/Eki/13 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
İslam yok saysada bu ülkenin beğenilsede beğenilmesede kültürü islam kültürüyle harmanlanmıştır. Ben şamanistim ama bu ülkede misyonerlik yapan herkese karşıyım. kişi ancak kendi araştırmasıyla din değiştirebilmeli... parayla vesaire kandırmalarla yapılacak olan her türlü duruma karşıyım....
Baturay_Turkmen tarafından 24/Kas/13 14:03 tarihinde düzenlenmiştir -
HAZAR_HAN bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
İslam yok saysada bu ülkenin beğenilsede beğenilmesede kültürü islam kültürüyle harmanlanmıştır. Ben şamanistim ama bu ülkede misyonerlik yapan herkese karşıyım. kişi ancak kendi araştırmasıyla din değiştirebilmeli... parayla vesaire kandırmalarla yapılacak olan her türlü duruma karşıyım....
şaman diye bir din (hala) var mı ya ? Peygamberiniz kitabınız tanrınız var mı ?
-
Hacım TR deki saman lar çakma saman.
Sorsanız 1 rituel gerçekleştirmemistir. Tanrı Gök tur
Umay erlik vs vs diye de minik tanrılari vardır Gök un. Atsız zaman değildi dini belli değildir ancak dini Bayramları kutlayan birisi
-
HAZAR_HAN bunu yazdıkarabudun bunu yazdı
Öyle de işte nerde bulacağız o milliyetçiyi.
Biz olalım , bizi bulsun arayanlar :)