Kartepe Kayak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    Selamlar,

    Henüz sezon açılmadı ama bilgi almak için Kartepe Green Park'ı aradım. 3 kişi 50DK kayak eğitimi için toplam 390TL, 1 kişi için kayak ekipmanları kiralama 200TL fiyat verdiler.

    Fiyat tecavüz, sanırım bu bölgenin tek alternatifi oldukları için rahatlar.

    Kartepe'ye daha önce gidip, ekipman kiralayan oldu mu? Green Park'a çıkmadan aşağıdaki esnaftan daha ucuza kiralayabilir miyiz?


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

     Nişanlım ile geçen yıl turla  gittik sapancada ekipmanı kiralıyorlar dönüşte brakıyorsun sadece kayak takımıdeğil kıyafet ve kar botu vs de var az önce tur yine mesaj attı. Tatileözlem. tur dandik rehber işe yaramaz ama manzara ve kayma keyfi obiçim 


    Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Temmuz/2009
    Erkek

    hocam aşağıdan 50-100 arası kiralayabilirsin. kayak eğitimi konusundada kaymayı bilen anlatmaya hevesli bir arkadaş bul yanına eğitimide bedavaya getirirsin.

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    Pawlow bunu yazdı

    hocam aşağıdan 50-100 arası kiralayabilirsin. kayak eğitimi konusundada kaymayı bilen anlatmaya hevesli bir arkadaş bul yanına eğitimide bedavaya getirirsin.

     

     

    Bende 100liraya aşağıdaki esnafdan bulurum diye düşünüyorum. Eğitim konusunda arkadaşım yok, keşke olsa. Anladığım kadarıyla yönetmelik olmadığı için kayak merkezinde çalışan kayak yapmayı bilen garson, görevli, şöför bile hocalık yaparak para kazanmak istiyorlar, kazansınlar. Lakin ben iyi eğitim verecek hoca bulmak istiyorum.


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Tur fiyatı kişi başı 100 ila 150 tl arası ekipman göreceli 100 e buldun 100 de hoca desen 300 -350 kişi başı sen kafanda buna ne ayrıyorsun 


    Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2010
    Erkek

    https://www.penguentepe.com/kartepe/ böle bir yer buldum 


    Kelimeler Kanatır !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

    https://www.penguentepe.com/kartepe/ böle bir yer buldum 

    Bunlarla konuştum 45 liraya ekipman kiralıyorlar : ) 


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Penguen'in ekipmanları pek iyi değil. Ayrıca tur saatlerine denk gelirseniz acayip kalabalık oluyor. Aşağıda çok fazla yer var ekipman kiralayan hepsini dolaşın içinize sinen bir yerden kiralarsınız. 90tl filan tutuyor genelde. Parça başı genelde 15 tl filan oluyor. Eldiveni filan hijyen nedeniyle zaten kendiniz getirin. Mont, pantolon, ayakkabı, ve kayak ve ya snowboardu kiralayacaksınız. Bir de gözlük var ona göre hazırlayın kendinizi. Ekstradan kask filanda alabilirsiniz malum kayak pistleri sert buz oluyor bel, bilek ve başınıza dikkat etek gerekiyor. Yukarıda da ski pass alıcaksınız. Bu sezonku skipass fiyatlarını bilmiyorum ama genelde 100 tl filan veriyorsunuz kartı geri verdiğinizde 10 tl filan geri ödeme yapıyorlar. Alt üst içlik şart, ayrıca spor ekipmanları satılan yerlerden konç da alabilirsiniz ayak ve bacaklarınızı hem sıkı hem de sıcak tutar.

    İmkanınız varsa hafta içi gidin çok daha sakin olur. Malum millet hiç bilmeden direk kaymaya başlıyor kaza yaşama riskiniz haftasonu daha fazla. Ayrıca ekipmanlarda haftaiçi daha ucuz oluyor. Hafta içi gidersen hocasız kendin de öğrenebilirsin kaymayı sadece belli şeylere bak youtubedan. Nasıl yön verilir nasıl durulur gibi. Belli duruşları kavradığında zaten kotarırsın işi.

    İlk seferinde zaten bol bol düşeceksin bunun kaçarı yok. Önemli olan bileklerinin üzerine düşmemen kendini sağa sola ve ya arkaya doğru atmaya çalış. Hızlı giderken sert bir şekilde düşersen mümkün olduğunda yuvarlanmaya çalış direk lap diye durucam diye yere kapaklanma.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    ya hocalar gözünüzü seveyim zamanınız varsa erciyese ve sarıkamışa gidin, son 2-3 yıldır gidiyorum bunlara nazaran çok ucuz erciyes pahalanmaya başladıysada lift'e 10 metre ötede otelleri olan sarıkamışta çok iyi pistler ikisi içinde efsane az bi araştırın buraları

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Kartepede kayak öğrenmeni tavsiye etmem. Hem konumundan dolayı hayvan gibi buz yapıyor pist, karda mı buzda mı kayıyon anlamıyorsun. Ayrıca günübirlik dolaşmaya gelen de çok olduğu için kayarken pistin ortasından yürümeye çalışan bir moloza çarpma olasılığın yüksek.

    Uludağda da gideceksen en azından 2. bölgeye git 1. bölgedeki gibi kaymak hariç herşey için gelen tipler biraz daha az.

    Tavsiyem, görece istanbula yakın yerlerden kartalkaya veya ılgaz olacaktır. Ilgaz'ı düşünürsen kaliteli 2 tane hoca söyleyebilirim.

    Ayrıca eğer askeri kimliğiniz varsa veya rütbeli bir tanıdığınız varsa ılgazdaki askeriyenin kayak merkezinden ekipman ve eğitimi bedavaya getirebilirsiniz :)


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    Hafta içi gidicem. 

    Konumu bana yakın olduğu için acemiliği kartepe'de yapayım sonra Uludağ, Kartalkaya'da olabilir. Palandöken ve Sarıkamış'da olsun isterim : ) ama bakalım, gerçekten sevecek miyim.


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 2678 Toplam Mesaj: 20
kayak