folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Karton Bardak Üretimi Yapan Varmı ?

Karton Bardak Üretimi Yapan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

nevşehirden gidin bims briket asmolen alın ortalama 0,05 tl kar kalır ortalama bir inşaatın her katına 1200 adet asmolen gider sıcaklık elverişli ise haftada bir kat cıkar. bunun yanında duvarlar için bims konusunda anlaşabilirseniz onun sayısından bahsetmiyorum bile...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

kısa bilgi: yakın arkadaşım kosgeb destegiyle ocak gibi acti yaklasik maliyeti 100bin civari. dolar 2nin ustune firladigi icin kar orani epey dusmus, dolar cikmadan(baskisiz-yani klasik desenli olanlar ustunde resim logo olanlar degil) kolide(koliler 3000li) 15 tl civari kar varken suan piyasa 5-8 arasi kar yapiyor falan diyordu. para baskilidan kazaniliyormus,kar orani daha yuksek cunku. denenebilir ama o parayi oraya gommek buyuk risk. bu arada makinalar 6 ayda falan geliyor aklinda olsun.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

nevşehirden gidin bims briket asmolen alın ortalama 0,05 tl kar kalır ortalama bir inşaatın her katına 1200 adet asmolen gider sıcaklık elverişli ise haftada bir kat cıkar. bunun yanında duvarlar için bims konusunda anlaşabilirseniz onun sayısından bahsetmiyorum bile...

üstad sen ne diyon :) yanlış konuya mı yazdın :D

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 8496 Toplam Mesaj: 24