Karton Marlboro Satılır (10 Paket)
-
Arkadaşlar 29'unda Kazakistan'dan dönecek bir arkadaşım var. Siparişler doğrultusunda ondan o kadar paket isteyeceğim. Paket = 50tl ilgilenenlere duyrulur :)
D.N: Kaçak getirtme olayı kesinlikle yoktur.
-
aşağıdaki bakkalde 550 krş
-
Benim konum da zaten aşağıdaki bakkalında 550 kuruşa satılmayanlara açıldı... Baltalamazsan sevinirim.
-
yok hocam marlboronun fiyatı heryerde 5.5 liradır
ama sen yok ben size 3.5-4 liradan verir indirim yaparım dersen diye şettirdim :D
-
Sen beni anlamadım sanırım.Kutuda 10 paket var. 50 liraya sattığımda paketi 5 tl e gelmiş oluyor.
-
gel ben sana satayım bulgar marlborosu 4 tl orjinal
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Sen beni anlamadım sanırım.Kutuda 10 paket var. 50 liraya sattığımda paketi 5 tl e gelmiş oluyor.
-----------------------------hocam adamda diyorki; o kadar ahım şahım bir indirim yok, 5 lira daha verir bakkaldanda alırım uğraşmadan diyor yani :) ee haklıda sanırım. ama isteyen istediği fiyattan vermekte özgürdür istersen 500 liradan sat almayanı ilgilendirmez, iyi satışlar :)
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar 29'unda Kazakistan'dan dönecek bir arkadaşım var. Siparişler doğrultusunda ondan o kadar paket isteyeceğim. Paket = 50tl ilgilenenlere duyrulur :)
D.N: Kaçak getirtme olayı kesinlikle yoktur.
-----------------------------la zaten kartonu 55tl ye geliyo :D desenki agam 1.50-2.5tl arası paketi oo tmm derdim ama demicem :D bizim dayılar bundan 1-2 sene öncesi doğudan pkk sigarası olduğunu bildiğim sigaraların paketini 0.75krs a satıyolardı :D şimdi olsa olsa 2-2.5tl :D takip etmidiğim için tam bilmiyorum gerçi...
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------
gel ben sana satayım bulgar marlborosu 4 tl orjinal
-----------------------------Her konuya senden bi tane lazım :)
@Fikret
Hocam birileri mutlaka indirim isteyecek ben de ona göre yazdım. Pazarlık sünnettir :P
-
şimdi anlamadım ben
karton 50 tl demişsin yanlış mı yazdın?
şöyle diyelim 1 karton (10 paket) istedim diyelim
fiyatı nedir?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anlamadım ben
karton 50 tl demişsin yanlış mı yazdın?
şöyle diyelim 1 karton (10 paket) istedim diyelim
fiyatı nedir?
-----------------------------Her konuda belirtiyorum Türkçem pek iyi değil affola :) 10 tanesi 50 kağıt işte orda yazdığım kadarıyla. Ama amacım 45e satmak. indirim isteyen olursa diye düz 50 yazdım. işin özü 10 paket = 45 tl son fiyatıyla.