folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Karton Marlboro Satılır (10 Paket)

Karton Marlboro Satılır (10 Paket)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

egalix bunu yazdı:
    kacak olarak zaten tanesi zaten 2.5 tl, 10 tanesi 25 tl.
    orjinaliyle ayni fiyatta satiyorsun nerdeyse. boyle sacma bi olay gormedim =) amac nedir burda ki?

3 satır yazdım zaten fazla değil. Dip Not da kaçak olmadığını söyledim. Orjinal Rus Marlboro'su.

iyi de 50lira diyorsun ve tadi hakkinda hic bir bilgimiz yok. zaten turkiyedekiyle ayni fiyata satiyorsun kargosuydu vs olaya dahil oldugu zaman daha pahaliya mal olacak. ankarada olsam gelirim yanina tadina bakip alirim da..

ben azerbaycan bandrollu 10 tane cameli 28tl'ye aliyordum, tadi turkiyedekiyle ayni ve bu i$ten aldigim kisininde kara gectigini dusunursek cok pahaliya satiyorsun.

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Arkadaşlar 29'unda Kazakistan'dan dönecek bir arkadaşım var. Siparişler doğrultusunda ondan o kadar paket isteyeceğim. Paket = 50tl ilgilenenlere duyrulur :)

D.N: Kaçak getirtme olayı kesinlikle yoktur.

Free shopta 13 dolar tr de 17 dolardı free shopta nuyuk ıhtımal kazakıstandan alıcak.Arkadaslar analatıyor kazakıstanda turkıyeden marlboro geldımı bayram edıyorduk dıyor .Bosuna almayın değmez

5 mılyon ıcın

Baltacılığın bu kadarı... Arkadaşlarının her anlattığına inanıyor musun ? Benimki de orda ucuzdan içmenin keyfini sürdüğünü söylüyor.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    Hocam marlboronun içinden bahar çıkmasın :D

Ankara ya da  İstanbul da olursa yüzyüze hallederiz zaten bir tane yakarsın beğenmezsen almazsın.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

egalix bunu yazdı:
    manyaki bunu yazdı:

egalix bunu yazdı:
    kacak olarak zaten tanesi zaten 2.5 tl, 10 tanesi 25 tl.
    orjinaliyle ayni fiyatta satiyorsun nerdeyse. boyle sacma bi olay gormedim =) amac nedir burda ki?

3 satır yazdım zaten fazla değil. Dip Not da kaçak olmadığını söyledim. Orjinal Rus Marlboro'su.

iyi de 50lira diyorsun ve tadi hakkinda hic bir bilgimiz yok. zaten turkiyedekiyle ayni fiyata satiyorsun kargosuydu vs olaya dahil oldugu zaman daha pahaliya mal olacak. ankarada olsam gelirim yanina tadina bakip alirim da..

ben azerbeycan bandrollu 10 tane cameli 28tl'ye aliyordum, tadi turkiyedekiyle ayni ve bu i$ten aldigim kisininde kara gectigini dusunursek cok pahaliya satiyorsun.

Kimseyi zorlamıyorum alması için. Tadı için yapabilceğim bişey yok Ankara ya da İstanbul'da olanlar tadına bakabilir almadan önce. ve pazarlık payı bıraktığımı söyledim.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neyi zorluyorsunuz anlamıyorum.. Almıcaksanıs adamın konusunu piç etmeyin.. adam iyilik olsun diye bir konu açmış.. ve kaçak olmadığını belirtmiş..

bakkalda kartonu 55 ytl

berk kartonu       45 ytl 'den verecek.. 10 ytl cepte ( bildiğim kadarı ile kargoya 3,95 ytl düşülecek)

isteyen alır istemeyen almaz.. kimseye zorla birşey satılmıyor..

Almıcaksan tezgahın önünü kapatma. Daha ucuza satabiliyorsan.. buraya yazma.. Eğer gerçekten satabileceksen. Sende konu aç sat. Ama ne derler bilirsin.. yiyemiyeceğin y.rrğın altına yatma.. Kimsenin kafasını bulandırma..

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Bişeyi anlamış değilim birisi bu siteden bişeyin satışını yapabilir buda gayet doğal sonuçta paylaşım sitesi buraya kadar herşey tamam anlamadığım ise burda satış yapmaya çalışan birisine bu siteye üye olan birisi yapmış olduğu satış hakkında yorum yapabilir,burda satışla ilgili kendi fikrini paylaşmış olur buda 3 şahısların konuyla ilgilenen kişilerin ürünle ilgili başka kişilerin fikirlerini öğrenmiş olur..Şimdi burda millet mahalle esnafı gibi tezgahın önünü tıkama muhabbeti yapmış burda herkes fikrini söyler kimsede kimseden lafını ezirgemez başkalarının fikrine saygı duymayanda burda saygı göremez ...

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
     Bişeyi anlamış değilim birisi bu siteden bişeyin satışını yapabilir buda gayet doğal sonuçta paylaşım sitesi buraya kadar herşey tamam anlamadığım ise burda satış yapmaya çalışan birisine bu siteye üye olan birisi yapmış olduğu satış hakkında yorum yapabilir,burda satışla ilgili kendi fikrini paylaşmış olur buda 3 şahısların konuyla ilgilenen kişilerin ürünle ilgili başka kişilerin fikirlerini öğrenmiş olur..Şimdi burda millet mahalle esnafı gibi tezgahın önünü tıkama muhabbeti yapmış burda herkes fikrini söyler kimsede kimseden lafını ezirgemez başkalarının fikrine saygı duymayanda burda saygı göremez ...

eğer fikrini saygılı olarak.. konuyu baltalamadan söylerse doğru olur.. eğer konunun anasını ağlatıyorsa olmas..

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Denemeden almayın ortada fol yok yumurta yok

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    la ben hudutta askerlık yaparken paketi 2 liraydı

Telegram @WVesselam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    birbirinizi gazlayip buraya mesaj yazmayin once du$unun sonra yazmaya baslayin.

sati$ baltalama gormemissiniz siz. konu acip satiyor, sati$ta sacma bi durum var ve benim buraya yorum yazma hakkim varsa tabi ki yazarim. o zaman urun incelemesi yapan tum siteleri kapatalim?

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
Toplam Hit: 12899 Toplam Mesaj: 46