folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kartuş Doldurma Çözümleri

Kartuş Doldurma Çözümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    He amk ya. Canonun wireless bi modeli var bende de, sictigimin aletinin kartusunu dolduramiyolar..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

samaccc bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/BITMEYEN-KARTUS-SISTEMLERI,LA_152-2.html?gclid=CIf97tPNp68CFYUw3wod1yzkYg

usta evin yakınındaki cafeye bundan aldırdım

canon marka yazıcıya bağlı tüpler var

adam gayet memnun 3x A4 top bittikten sonra sadece  siyah bitmiş

ist için numarayı cafeden alabilirim

(firmayla hiç bir alakam yoktur)

ÇOK ÇIKTI ALANLAR İÇİN İDEAL BENCE ARAŞTIRIN

fiyatyarı normal 40-50 gelişi zaten

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    golgi bunu yazdı:

aynı kartuştan bendede var gittim bitane 1 lt lik siyah mürekkep aldım sonra kartuşun üstündeki yapışkanı kaldırıp ince 1mm lik matkapla deldim sonra 9ml mürekkebi yavaşça şırınga ile  bastım ve çıkarttığım  yapışkanını geri  yapıştırdım canavar gibi çalışıyor hiçbi sorun çıkmadı 

zaten orjinalinde delik yokmu hacı ne delmesi.?

yok 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

dargut bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    dargut bunu yazdı:

Ben bundan aldım canon mp250 için. renkliler iyi fakat siyahı kötüydü. Anca yüksek kalitede bastırınca düzgün oluyodu. Ama yazıcı çok kullanılmış, kartuşlarda ölmüş olabilir. Aynı mürekkepleri HP yazıcıda denedim siyah filan orjinal kartuş gibi baskısı.

http://cescesor.com/Canon-Renkli-ve-Siyah-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Doldurma-Dolumu,PR-415.html

kaç dolum yaptın ne zamandır kullanıorsun hocam ?

Normal siyah kartuşlar 10ml oluyor. Renkli kartuşlarda ise her renk sanırım 3 ml oluyor. Ben 60 ml lik şişelerden almıştım bütün renkleri. Renkli kartuşu iki kez doldurdum sanırım. Siyah mürekkepse bitmek üzere. Çok fazla renkli çıktı almıyorsan renklileri 60 lık al siyahı biraz daha fazla alabilirsin, yada önce dene bitince alırsın. Ben bitince yarım kiloluk almayı düşünüyorum. Daha öncede 1 lt lik almıştım başka bir marka. Yıllarca kullandım hp yazıcımla. Yüklü miktarda çıktı alıcaksam azaldıkça tepesindeki delikten şırıngayla basıyorum mürekkebi. Uzun süre kullanmazsan yazıcıyı ucu tıkanabiliyor. O durumda ya kartuşun ucunu çaydanlığın buharına tut, yada direkt sıcak su olan bir kaba koy. Hemen açılır ucu. Dikkat et suyu çok koyma tepesinden içeri girmesin :)

Diğer arkadaşın dediği canonlardaki kartuş çalışmama olayını bir araştır. Gerçi senin kartuşlarda çip yok ama yazıcıya yazılım yüklemek gerekiyo olabilir. Hp de hiç öyle sıkıntı yoktu.

valla 2  yılldır kullanıyorum mürekkebi donmuyor en güzel yanıda o :) hiç sorun olmadı şimdiye kadar 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bu şırınga işi aklıma yattı denediğim zaman konuya  yazarım.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

bu şırınga işi aklıma yattı denediğim zaman konuya  yazarım.

Şırınga  ile dolduruluyor çoğu kartuş yada kendi dolum aparatı vardır, şırınga ile doldurmadan önce havasını alman lazım doldurduktan sonrada havasını alman lazım basit değil o kadar sürekli akma yapar ve kartuş tıkanır bunun için elektrikli cihazını alman gerekir tıkanırsa at çöpe.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kartuş işini kendim elimi sürmeyim dedim bu işlerden anlayan biriyle konuştum kendide dolum yapıyor makineyle makinesi varmış her kartuşa görte yalnız çiplilr olmuormuş 15tl ye iki kartuşu doldurttum işin açığı diğer sistemler için hem üşendim hemde güvenemedim çıkabilecek sorundan dolayı bide aq bu niye böyle orjinal 2kartuş alsam bi yazıcı parası ediyor ???

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

geçen şırınga patlayınca elimde bi daha doldurmama kararı aldım. :/

amk kartuş görmek istemiyorum ya :@

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bu konuyu açtığımda bu sistemleri araştırıp almamıştım ama şimdi canıma tak etti. Kartuşu doldurmaya verdik daha 2. doldurmada renkli kartuşun çipi gitmiş dediler siyah tamam doldu dediler eve geldim taktım resetledim çalışmıyor

CANON MP 492 yazıcı kullanıyorum.

buna uygun yukarda atılan postlardaki linklerdeki ürünleri kullanan test edip onaylayan varmı mersindeyim.

yada yeni bi yazıcı mı alayım alırsam ne alayım. çok çıktı alıyorum.

matematik24.com
Toplam Hit: 3268 Toplam Mesaj: 20