folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kartuş Dolumu Öğrenmek İsteyenler

Kartuş Dolumu Öğrenmek İsteyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar gıda boyalarından toner oluyor ucuz makinalarda gıda boyası ile pasta kalıplarına resim basılıyor pastanın üstüne konup pastaya yapılmış gibi oluyor onuniçin pasta için dökülmüş ince yufka gibi şekerden kagıt gibi dökülmüş malzeme var bunlara basılıyor çok güzel oluyor yalnız hp kartuşşa basarken hava kabarcıgı olmasın çok önemli makina yazmıyor gıda boyasından her renk çıkıyor bilginiz olsun saf su kullan kireci alınmış çaydanlı suyuda olur bayaı karıştırıp karışımı dülbentten veya kagıt peçeteden süzün tortu kalmaması için bu bilgiyi başka yerde bulamazsınız denenmiş bir karışımdır ucuz hp makinalarda yapınız mesala kartuşları 21 ve 22 olanlarda iyi sonoç alırsınız suyu çok katmayın 3/1 oranda karışım iyi olsun yada renkli meyve suyu elma,portakal ,vişne, kaysı danda rek çıkıyor yalnız meyve suyu kagıtta olanlardan içinde asitli olan olmasın denenmiştir izmirde pastacılara çok sattım hepsi memmundur bornavada daha kullananlar var yabancıya paramız gitmiyor başka illerde pastacılar normal mürekkep kullanıyor onunda fazla zararı yok çiçek piğmentlerinden yapılıyor ama gerçek olanlar çin malları sakat neden yaptıkları belli değil bu bilgiyide başka yerde bulamazsınız takıldığınızda pm atın selamlar. 

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Çok sağol hocam indiriyorum hemen :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    herşey tamamda mürekkebi nerden bulucaz ??

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Küçükken iğne vurduklarında bize siyah başlı enjektörle vururdular o resimdeki yeşil başlı büyükler içindi :\ Daha acıtıyodu o :\
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    pek bir ilginç=)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan bana yardım edin :W açamadım dedim aq:W
    sülo demon tools gibi bir programla aç dosyayı zaten ie otomatik açılıyo sağ taraftaki markaların herhangi birini seç açılıyo direk...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    sLeymN bunu yazdı:
    lan bana yardım edin :W açamadım dedim aq:W
    sülo demon tools gibi bir programla aç dosyayı zaten ie otomatik açılıyo sağ taraftaki markaların herhangi birini seç açılıyo direk...

saolasın remzi abi :W deneyim yarın 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hacı açamazsan iso dosyasını sağ ile tıkla klasöre cıkart de (winrar yüklüdür sende :D) daha sonra default htmlyi ac sağ tarafta markaları görürsün

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    abdullahozcan bunu yazdı:
    arkadaşlar gıda boyalarından toner oluyor ucuz makinalarda gıda boyası ile pasta kalıplarına resim basılıyor pastanın üstüne konup pastaya yapılmış gibi oluyor onuniçin pasta için dökülmüş ince yufka gibi şekerden kagıt gibi dökülmüş malzeme var bunlara basılıyor çok güzel oluyor yalnız hp kartuşşa basarken hava kabarcıgı olmasın çok önemli makina yazmıyor gıda boyasından her renk çıkıyor bilginiz olsun saf su kullan kireci alınmış çaydanlı suyuda olur bayaı karıştırıp karışımı dülbentten veya kagıt peçeteden süzün tortu kalmaması için bu bilgiyi başka yerde bulamazsınız denenmiş bir karışımdır ucuz hp makinalarda yapınız mesala kartuşları 21 ve 22 olanlarda iyi sonoç alırsınız suyu çok katmayın 3/1 oranda karışım iyi olsun yada renkli meyve suyu elma,portakal ,vişne, kaysı danda rek çıkıyor yalnız meyve suyu kagıtta olanlardan içinde asitli olan olmasın denenmiştir izmirde pastacılara çok sattım hepsi memmundur bornavada daha kullananlar var yabancıya paramız gitmiyor başka illerde pastacılar normal mürekkep kullanıyor onunda fazla zararı yok çiçek piğmentlerinden yapılıyor ama gerçek olanlar çin malları sakat neden yaptıkları belli değil bu bilgiyide başka yerde bulamazsınız takıldığınızda pm atın selamlar. 
    Gıda boyasını garanti deniycem.Vişne suyunuda deniycem yalnız nasıl renkli çıkıyor onu anlamadım?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

Harikulade demeden edemeyecegim :) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4124 Toplam Mesaj: 21