Kartvizit Ünvanı ( Fikir Danışma )
-
Öm attım Fiyatları.
Fotoğraflarını çekmediğim yeni basılan kartvizitler var fotoğraflar pc'de yok ama kargo ile adresinize yollayabilirim (Karşı ödemeli )
Pişman olmazsınız ;)
-
Schwarz bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Çok çok çok iyi oldu bu (:
Çünkü 2-3 tane kartvizit işim var. Ailemin. Fakat önce bi 6 ay falan beklemem lazım, işler belli olsun. İstanbulda mısın ? İstanbulda değilsen neredesin ? Çünkü gelip, numune falan denemek isterim.
Gerçekten iyi oldu. Çünkü neler yapılabilir, ne kadara yapılabilir, Türkiye'de neler var hiçbir fikrim yoktu
istanbuldayım işler belli olunca hayatında bi kez görüp birdaha göremeyeceğin kartvizitleri yaparım sana :D
Keske bu konu 3 ay once acilsaydi.
Istanbulda 2-3 gun kaldim. Sana yiginla siparis verirdim yeminle.
-
sniperscope bunu yazdıSchwarz bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Çok çok çok iyi oldu bu (:
Çünkü 2-3 tane kartvizit işim var. Ailemin. Fakat önce bi 6 ay falan beklemem lazım, işler belli olsun. İstanbulda mısın ? İstanbulda değilsen neredesin ? Çünkü gelip, numune falan denemek isterim.
Gerçekten iyi oldu. Çünkü neler yapılabilir, ne kadara yapılabilir, Türkiye'de neler var hiçbir fikrim yoktu
istanbuldayım işler belli olunca hayatında bi kez görüp birdaha göremeyeceğin kartvizitleri yaparım sana :D
Keske bu konu 3 ay once acilsaydi.
Istanbulda 2-3 gun kaldim. Sana yiginla siparis verirdim yeminle.
Kısmet işte :)
-
Schwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Fotoğraflarını çekmediğim yeni basılan kartvizitler var fotoğraflar pc'de yok ama kargo ile adresinize yollayabilirim (Karşı ödemeli )
Pişman olmazsınız ;)
bende fiyat alabilir miyim hoca
-
hezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Pişman olmazsınız ;)
yollandı.
Bu arada Kartvizler : Şeffaf , Opak Plastik , Jakron , Ahşap , Pilike , Craft , Özel Kesimli Kartvizitlerdir.
-
İyi bişiler var burda Modeller ıyımıs :)
-
hezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Pişman olmazsınız ;)
-
FOXXLY bunu yazdıhezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Pişman olmazsınız ;)
pm kontrol
-
FOXXLY bunu yazdıhezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Pişman olmazsınız ;)
hocam bende fiyat istiyorum, kartın kalitesinden ziyade yapmış olduğunuz tasarımları merak ettiğim için bir kaç adet de tasarımını sizin yapmış olduğunuz kartvizitlerden yollarmısın lütfen.
2 tane şirketim var, onların kartvizitlerini sana bastırırım fiyat ve kalite konusunda anlaşırsak :) bilhassa lak ve kalın kağıt.
-
Gharzvog bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıhezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Pişman olmazsınız ;)
hocam bende fiyat istiyorum, kartın kalitesinden ziyade yapmış olduğunuz tasarımları merak ettiğim için bir kaç adet de tasarımını sizin yapmış olduğunuz kartvizitlerden yollarmısın lütfen.
2 tane şirketim var, onların kartvizitlerini sana bastırırım fiyat ve kalite konusunda anlaşırsak :) bilhassa lak ve kalın kağıt.
Merhaba,
Tasarımı biz yapmıyoruz , Siz tasarımları yolluyorsunuz biz baskıya döküyoruz kağıtta sınır yok baskıda da öyle :)
Fiyat özelden yolladım.