Kartvizit Ünvanı ( Fikir Danışma )
-
ben siteyi merak ettim ya
-
Schwarz bunu yazdıGharzvog bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıhezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Fotoğraflarını çekmediğim yeni basılan kartvizitler var fotoğraflar pc'de yok ama kargo ile adresinize yollayabilirim (Karşı ödemeli )
Pişman olmazsınız ;)
bende fiyat alabilir miyim hoca
hocam bende fiyat istiyorum, kartın kalitesinden ziyade yapmış olduğunuz tasarımları merak ettiğim için bir kaç adet de tasarımını sizin yapmış olduğunuz kartvizitlerden yollarmısın lütfen.
2 tane şirketim var, onların kartvizitlerini sana bastırırım fiyat ve kalite konusunda anlaşırsak :) bilhassa lak ve kalın kağıt.
Merhaba,
Tasarımı biz yapmıyoruz , Siz tasarımları yolluyorsunuz biz baskıya döküyoruz kağıtta sınır yok baskıda da öyle :)
Fiyat özelden yolladım.
aslında yeni bastırmıştım ama zumsukun paylaştığı örnekler ve üzerine senin iddialı tavrın beni ateşlendirdi,bakalım neler varmış hocam, örnekleri ve fiyat listesini gönderirsen sevinirim.
-
Schwarz bunu yazdıGharzvog bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıhezarfen bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Öm attım Fiyatları.
Fotoğraflarını çekmediğim yeni basılan kartvizitler var fotoğraflar pc'de yok ama kargo ile adresinize yollayabilirim (Karşı ödemeli )
Pişman olmazsınız ;)
bende fiyat alabilir miyim hoca
hocam bende fiyat istiyorum, kartın kalitesinden ziyade yapmış olduğunuz tasarımları merak ettiğim için bir kaç adet de tasarımını sizin yapmış olduğunuz kartvizitlerden yollarmısın lütfen.
2 tane şirketim var, onların kartvizitlerini sana bastırırım fiyat ve kalite konusunda anlaşırsak :) bilhassa lak ve kalın kağıt.
Merhaba,
Tasarımı biz yapmıyoruz , Siz tasarımları yolluyorsunuz biz baskıya döküyoruz kağıtta sınır yok baskıda da öyle :)
Fiyat özelden yolladım.
yolladım demişsin, yollayamamışsın heralde :)
-
www.fikirtakimi.com
TbT'den bi müritcan'ın. -
yolladım hocam.
Resim Yollamıyorum gerçekten cidden ilgilenenlerin adreslerine karşı ödemeli yollayabilirim.Kartları dokunarak hissedebilirler :D
-
mesajımız bulunsun.. 3 ay sonra işimize yarayacak, kosgeb kursunu bitirip desteklisinden bi şirket kuralım da önce..
fiyat alabilirim.
-
akşam şunlara bi de ben bakayım