Kas Yapmaya Başlasam Boyum Kısa Kalır Mı?
-
Arkadaşlar kas yapmaya başlıcam 17 yaşımı bitirdim boyum 175 falan 5 cm daha uzasa yeter ama kasta yapmak istiyorum biraz vucudumu toplamak istiyorum yani cılız gibi görünmek istemiyorum acaba dambıll olsun germe olsun vs aletlerim var onlarla çalışsam boyum kısa kalırmı bu gerçek mi?
-
Halterciler gibi ayakta çalışma yeter.
-
Yeni bir serüven başlıyor..
-
lisede olur böyle serüvenler. bende çalışmıştım zamanında yüksek kilolar basmassan bişey olacağını sanmıyorum ama kesin söylebileceğim birşey yok bana birşey olmadı en azından.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni bir serüven başlıyor..
-----------------------------aynen ayvayı yedik bicepslerimi nasıl büyütrüm diye konu açar bu biceps nasıl büyür vs tarzında konular açar :D
Programlamada Master Yapdın Şuan Spora Başladın Heralde Hocam Yeni Serüvenini Merakla Takip Ediyoruz
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------nasıl çalışayım peki :|
-
Programmer bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------60 kglık ağırlığı ayakta kaldırma yani. Yatarak çalış 60 70 80 kglık şeyleri.
Dambılı ayakta çalışabilirsin :| anlamışsındır umarım. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------60 kglık ağırlığı ayakta kaldırma yani. Yatarak çalış 60 70 80 kglık şeyleri.
Dambılı ayakta çalışabilirsin :| anlamışsındır umarım.
-----------------------------ne 60 ne 70 i yaw :D 3 kg lik dambıl kaldıracam ve germe falan işleri
-
Abartmazsan birşey olmaz da, başlayıpta bırakmayanlar genelde abartır yada abartmayı dener :) bence hala uzama ihtimalin varken daha farklı bir sporla ilgilen mesala yüzme süperdir, yediklerinede dikkat edersen yüzme ile ideal bir vücuda ulaşabilceğini düşünüyorum, ayrıca boy konusundada destek olabilir, sonrasında 20 li yaşlara gelip boyunun uzaması durunca yüzmenin üzerine vücut geliştirme yaparsın süper olur.
-
3 kg dambıl
priceless
-
Allura bunu yazdı:
3 kg dambıl
priceless
-----------------------------?