Kas Yapmaya Başlasam Boyum Kısa Kalır Mı?
-
Ya abi şu mahalle dedikodularından kurtulun artık yeter.
Sen spor yapıp, sağlıklı beslenip nasıl bu gidişattan zarar görebilirsin ki ? Mantıklı düşün biraz.
Kullanılan protein tozlarının vs. zararlı oluşu elbette doğrudur. Ancak minimal düzeyde ve doğru kullanılan destekler, elle tutulur hiçbir zarara neden olmaz.
Spor, haftanın belirli günlerinde yapılan bir hobi aktivitesi değildir. Özellikle fitness, bir yaşam şeklidir. İçerik olarak beslenme ve çalışma durumlarını göz önüne alarak, olaydan haberdar olan herkez buna hak verecektir.
Gerçekten hayatını bu şekilde bir düzene sokmaya kararlıysan, bir başkasına sormazsın zaten. Gider bir salona yazılır ve antrenmanlara başlarsın.
Eğer takıldığın bir nokta olursa ( gereksiz sorular dışında ) bana sorabilirsin mesela.
Kolay gelsin. -
yaşım şimdi 15 bundan 2 - 2.5 sene önce vücut geliştirme - halter yapıyordum boyum 160 tı ayakta nerdeyse ağırlığım kadar kaldırdığımı hatırlıyorum ama santim santim uzuyordum şimdi boy 1.79.5 :) bence daha uzamazsın eğer uzasan bile halter buna engel olur gibime geliyor ama kemiğin gelişir bu sayede bu arada sömestırdan sonra ben yeniden başlıyorum