Kasa Çatur Çutur Yandı İş Büyüdü Yardım Gerek.
-
rappermcs bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?
itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)
eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)
Hocam aynısını bende yapmıştım. Hey gidi günler hey hatırladım şimdi :D Sanırım ben power supply içinde sigorta vardı onu değiştirmiştim.
-
Burada arkadaki voltaj dugmesiyle oynayip en azindan bir bilgisayari bozmayan yok herhalde. Ayni seyi ben de yapmistim. :)
-
telekom bunu yazdıBurada arkadaki voltaj dugmesiyle oynayip en azindan bir bilgisayari bozmayan yok herhalde. Ayni seyi ben de yapmistim. :)
asdfg Aynısı benim de başıma geldi. Adamlar kasanın içinden kabloları çıkarmışlar. Sağıyla soluyla oynamışlar. Tekrar birleştirememişler. Bende birleştirdim elektriği verdim çatır çutur bir ses geldi. Samsalaklar arkadaki 220/110 V değerini değişmişler. Gönderdim bilgi işleme tamir edip geri gönderdiler. Bu ayarın üzerine vidalı bir sistem yapsalar en azından bilmeyenler doğrudan ulaşamaz. -
coLin bunu yazdırappermcs bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?
itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)
eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)
oha! aynı yıl ben de o kırmızı voltaj ayarıyla oynayıp kasayı patlatmıştım :D
Asfdgkjgf aynı şeyi bende yapmıştım. Kasayı prize bağladığım an içine yıldırım düşmüş gibi parlamıştı :D
-
92 yılından beri bir fiil pc kullanıcısı olan ben yapmamışım tek herhalde bu olayı canım çekti bi kasa mı patlatsam ne. Herkes yapmış :D
-
Bende yaptım zamanında ama kendi bilgisayarıma çok merak etmiştim o zamanlar. Peder bey düzeltmek için power ın sigortasını değiştirme fikrini submuştu tamam diyip koyulduk işe gidip araba tamircisinden aynı sigortayı aldım. Akşama hep beraber taktık ailecek çalıştırma töreni yapıyoruz. Fişi taktığımnanda yine aynısı oldu dahada uğraşmadık.
-
Okul nerde hocam?
izmir-çanakkale yazmışsın. izmirdeyim. göz atabilirim.
-
powerla ne zaman bozulsam diye düşünen anakart gitmiş.
milli eğitime hangi şirket yasladıysa bu bilgisayarları anakartlar boyuna gidiyo.
cevaplar için saolun.