folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kasa Çatur Çutur Yandı İş Büyüdü Yardım Gerek.

Kasa Çatur Çutur Yandı İş Büyüdü Yardım Gerek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?

itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)

eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)

Hocam aynısını bende yapmıştım. Hey gidi günler hey hatırladım şimdi :D Sanırım ben power supply içinde sigorta vardı onu değiştirmiştim. 

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Burada arkadaki voltaj dugmesiyle oynayip en azindan bir bilgisayari bozmayan yok herhalde. Ayni seyi ben de yapmistim. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Burada arkadaki voltaj dugmesiyle oynayip en azindan bir bilgisayari bozmayan yok herhalde. Ayni seyi ben de yapmistim. :)

asdfg Aynısı benim de başıma geldi. Adamlar kasanın içinden kabloları çıkarmışlar. Sağıyla soluyla oynamışlar. Tekrar birleştirememişler. Bende birleştirdim elektriği verdim çatır çutur bir ses geldi. Samsalaklar arkadaki 220/110 V değerini değişmişler. Gönderdim bilgi işleme tamir edip geri gönderdiler. Bu ayarın üzerine vidalı bir sistem yapsalar en azından bilmeyenler doğrudan ulaşamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?

itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)

eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)

oha! aynı yıl ben de o kırmızı voltaj ayarıyla oynayıp kasayı patlatmıştım :D 

Asfdgkjgf aynı şeyi bende yapmıştım. Kasayı prize bağladığım an içine yıldırım düşmüş gibi parlamıştı :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

92 yılından beri bir fiil pc kullanıcısı olan ben yapmamışım tek herhalde bu olayı canım çekti bi kasa mı patlatsam ne. Herkes yapmış :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Bende yaptım zamanında ama kendi bilgisayarıma çok merak etmiştim o zamanlar. Peder bey düzeltmek için power ın sigortasını değiştirme fikrini submuştu tamam diyip koyulduk işe gidip araba tamircisinden aynı sigortayı aldım. Akşama hep beraber taktık ailecek çalıştırma töreni yapıyoruz. Fişi taktığımnanda yine aynısı oldu dahada uğraşmadık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Okul nerde hocam?

izmir-çanakkale yazmışsın. izmirdeyim. göz atabilirim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

powerla ne zaman bozulsam diye düşünen anakart gitmiş.

milli eğitime hangi şirket yasladıysa bu bilgisayarları anakartlar boyuna gidiyo.

cevaplar için saolun.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 3685 Toplam Mesaj: 29