Kasa Çatur Çutur Yandı İş Büyüdü Yardım Gerek.
-
coLin bunu yazdırappermcs bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?
itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)
eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)
oha! aynı yıl ben de o kırmızı voltaj ayarıyla oynayıp kasayı patlatmıştım :D
pentium işlemci ile p2 işlemciyi değiştirip okuldaki power suply daha güçlüydü değiştirmişti bi ARKADAŞ :D
-
darkness_izmir bunu yazdı
göz hapsinde tutuyom voltajı indirmek yerine kasayı tekmeleme potansiyeleri var benimkilerin.
hikayeler iyimişde çözümü nasıl getirdiler hatırlayan var mı ?
hocam sadece power yandıysa değiştirip çözebilirsin lakin anakarta zarar vermesi pek muhtemel bir durum..
Biz daha liseliydik o zaman olay mahalinden direk uzaklaştığımızı hatırlıyorum sadece.. :)
-
rappermcs bunu yazdıdarkness_izmir bunu yazdı
göz hapsinde tutuyom voltajı indirmek yerine kasayı tekmeleme potansiyeleri var benimkilerin.
hikayeler iyimişde çözümü nasıl getirdiler hatırlayan var mı ?
hocam sadece power yandıysa değiştirip çözebilirsin lakin anakarta zarar vermesi pek muhtemel bir durum..
Biz daha liseliydik o zaman olay mahalinden direk uzaklaştığımızı hatırlıyorum sadece.. :)
Power kesin yanmıştır. Ama diğer parçalar adına kesinlik yok derim.
Benim pcye yıldırım bile düştü yanan yine tek power olmuştu :D yani yıldırım bile powerı geçip diğer parçalara zarar vermedi.
-
Lazmania61 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdırappermcs bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çocuklar arkadaki voltaj anahtarıyla oynamış olabilir mi ?
itiraf ediyorum sene 1998 o bilgisayarın kırmızı voltaj düğmesini ben indirmiştim:) ve kasadan dumanlar yükselmişti:)
eğer okuldan bir öğrenciyse kızma hocam ona:)
Bende yedim o boku emine hoca diye lanet bi pc hocamız vardı ona zimmetlediler 4 tane pc sene 96 filandı, zimmetine alınca bastım 110 volta, suratını görmeliydiniz sonrasında daha da kafayı taktı bana seni asla geçirmicem deyip durdu birinci dönem boyunca bana, ama entellektüel zekamla baş edemiyordu, sonra 15 tatilde geberiyormuş bi kazadan epey gelemedi okula bi gün geldi ben olsaydım şimdi bu sınıfta olamazsın gibi cahilce laflar etmişti, bende yav he he demiştim, onu ve anasınıfında lanet bi kadın hoca vardı, oda bana kafayı takmıştı, ben ağır derecede disleksiyim bu anlamıyorum diye neler ederdi bana, ulan şu gün olmuş halen disleksiden çekiyorum, bu ikisini şu an yolda ya da ne bilim bi yerde görsem karşıma çıksa yumruk tekme dalarım bayan filan demeden,
siz nasıl okullarda okudunuz a.q luxe bak.
Meslek lisesi a.q,
-
Arkadaşların dedigi gibi power den'dir degiştinmi sorun olmaz piyasdada 30 40 tl ye bulursun .
-
Meslek Lisesi klasik hikayeleri. Elektrik öğrencilerinden biri arkadaşının demir tabureye 220v bağlamıştı. Acile kaldırılmıştı Çocuk zor kurtuldu amk. Allahtan laboratuvar dersi bir sürü kişi var.
-
imlegend bunu yazdı
Meslek Lisesi klasik hikayeleri. Elektrik öğrencilerinden biri arkadaşının demir tabureye 220v bağlamıştı. Acile kaldırılmıştı Çocuk zor kurtuldu amk. Allahtan laboratuvar dersi bir sürü kişi var.
Yok artık türkler olarak ayrı bir şaka anlayışımız var
-
meslek lisesi hikayesi: atelye'de uyuyan arkadaşın koluna tiner dökülür ve ateş'e verilip uyandırılır. uyandığı anda ne yapacağını şaşırır ve koşturup durur etrafta. tabiki tiner bir süre sonra söner ve bu sırada acı hissetmez arkadaş :D ne günlerdi yaw vay amk
anil tarafından 12/Ara/14 04:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bizden senelerce bilgisayar parası topladılar
ama bilgisayar vermediler amk
-
Ben aynı şekilde kendi pc mi yakmıştım