Kasayi Televziyona Baglama Sorunu..
-
Muridler bilgisiyarin ekrani pili bitmek uzere yeni monitor alana kadar 82 ekran LG televziyonuma kasayi baglamak istiyorum..
Bunun icin,
Nasil bir kablo almaliyim?
Televziyonla kasanin kablolarini birlestirdigimde televziyona direk goruntu gelirmi yada ayarlama yapilcakmi
Simdiden yardimci olan herkeze te sekuur ederim..
-
Bende bi ara laptopu baglıyodum film izlemek icin...
Bir bilgisayarcıya gidip sorarsan sana aradıgın kabloyu verir..
Ekstra bir ayar yapmıosun..sadece kabloyu takıcan cözünürlük ile ilgili bi zımbırtı cıkıyor o kadar
-
ekran kartındaki yuvaları görsem sölerim aama kasmaya gerek yok gidip sormak daha kolay
-
ekran kartının markasını söle yardımcı olayım ve bdıe baglantıyı ekran kartıyla beraber verılen bı kablo var onunla yapıcaksın temwıwer varsa pc ne baglanıp sorununu cozebılırım
-
s-video kablosu al tak goruntu ayarlarindanda monitor seciminin 1 secenegini tv yap tv goruntu akar o esnada cozunurluk ayarlarini yap ama yazilar pek net olmaz tv kalitene gore degisir goruntu...
-
eğer televizyonun data algılamıyorsa araya biraz pahalı bi parça takılıyor..yok eğer algılıyorsa zaten ekran kartı kablosu girişi olmalı ..
-
72 ekran lcd kullanıyorum goruntum cok net geforce 6600 ekran kartım var 10 numarad oyun oynanıyor bence harıka bısey
-
Arkadaslar Trde olsam hallederdim ama burda derdimi anlatacak kadar dilim yok :l
Yani anladigim kadariyla direk takiyoruz ve goruntu geliyor :)
-
dırek takmıyorsun hocam ekran kartından ayrı var ek kablosu var fln fln
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
dırek takmıyorsun hocam ekran kartından ayrı var ek kablosu var fln fln
-----------------------------Ayrintili anlatabilirmisin ?
-
hdmi kablo alman yeterli