Kasayi Televziyona Baglama Sorunu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

kasanın arkasında ekran kartının çıkışlarına bak yeni ekran kartıysa ztn kesin bi mavi bi tane de beyaz daha genişçe bi

yuva olur o beyaz genişçe yuvaya hdmı kablo takılır bi ucu oraya oturacak büyüklüktedir diğer ucuda lcd'deki hdmı girişe

tam takılacak şekildedir.hdmı kablo sadece görüntü aktarır bu arada ve kasayı açmadan önce de normal bi monitörle açıp

ekran çözünülüğünü 1080 pixel altında yap yani 800*600 tarzında veya 1024 * 800 ama 1080 geçmesin o çözünürlük

yoksa hdmı kablo xp'de görüntüyü göndermiyo win 7 de istediğini seçsen de gönderiyo açıkçası :) hade klay gelsin hacı ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:
    -----------------------------

kasanın arkasında ekran kartının çıkışlarına bak yeni ekran kartıysa ztn kesin bi mavi bi tane de beyaz daha genişçe bi

yuva olur o beyaz genişçe yuvaya hdmı kablo takılır bi ucu oraya oturacak büyüklüktedir diğer ucuda lcd'deki hdmı girişe

tam takılacak şekildedir.hdmı kablo sadece görüntü aktarır bu arada ve kasayı açmadan önce de normal bi monitörle açıp

ekran çözünülüğünü 1080 pixel altında yap yani 800*600 tarzında veya 1024 * 800 ama 1080 geçmesin o çözünürlük

yoksa hdmı kablo xp'de görüntüyü göndermiyo win 7 de istediğini seçsen de gönderiyo açıkçası :) hade klay gelsin hacı ;)

EywallaH hacim..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Ne tür donanımların var bilmiyorum.Sony bravia 32'' bir LCD tv bende de mevcut yeğenim geliyor oyun oynamk istiyorum diyor ben de TV nin HDMİ girişine takıyorum bu kadar.TV nin kumandasında goruntu seçiminde DVD,PC,TV vs vardır PC seçerek oyun oynamaya devam ediyorum hiç bir sorun olmuyor.bidiğim kadarıyla Philips panellerde ekran kartı benzeri bir donanım olduğunu duydum.öncelik senin elindeki donanımlar.konun aslı şu;PC ekran kartının vereceği debiyi destekleyecek unsurlar varmı görüntüyü almak istediğin monitorde bu değerleri ortaya koy ve harekete geç.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    Ne tür donanımların var bilmiyorum.Sony bravia 32'' bir LCD tv bende de mevcut yeğenim geliyor oyun oynamk istiyorum diyor ben de TV nin HDMİ girişine takıyorum bu kadar.TV nin kumandasında goruntu seçiminde DVD,PC,TV vs vardır PC seçerek oyun oynamaya devam ediyorum hiç bir sorun olmuyor.bidiğim kadarıyla Philips panellerde ekran kartı benzeri bir donanım olduğunu duydum.öncelik senin elindeki donanımlar.konun aslı şu;PC ekran kartının vereceği debiyi destekleyecek unsurlar varmı görüntüyü almak istediğin monitorde bu değerleri ortaya koy ve harekete geç.

Herseyi anladim bir tek kafamin karistigi yer kimisi direk goruntu geliyor diyor kimisi ayar yapilcak diyor..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

madem başlık var bende bi soru sorim.

bende laptopu bağlamak istiyorum. ama s-video girişim yok. monitöre bağlamak için çıkış var harici ama onu nasıl yapcam bilmiyorum :/

bazı şeyler buldum ama onlarda iyice bozma ihtimali varmış. agp to s-video die :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

weskeyy bunu yazdı:

Herseyi anladim bir tek kafamin karistigi yer kimisi direk goruntu geliyor diyor kimisi ayar yapilcak diyor..

ılk  taktıgımda  baya bı ugrastım  goruntu  alamadım  hem  benım eskı monıtoru  hemde  lcd  yı  ıkısını  bırden  guz kaynagı verdım eskı  monıtorle  ekran kartı  ayarlarında  analog u  sectım ve  görüntü gitti  monıtorun  ekran kartı  gırısını  cıkartıp  lcd  gırısını  takınca  göruntuyu  aldım  hea  bıde  su var  lcd  nın kumandası vardır  ordan av   a  basıp  pc  yı secıceksın :|  anlamadıysan  pm  at  bruda  bosuna  kalabalık  yapmayalım 10  dk  fln burlardayım 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ekran kartındaki yuvaları görsem sölerim aama kasmaya gerek yok gidip sormak daha kolay

şu raya bir foto felan koy adam akıllı yardım edek

kimisi svideo çıkışına tak

kimisi hdmi çıkışına tak demiş

tamam bunlar doğruda senin elinde nasıl bir donanım var bilmiyoruzki 

:S

ben hdmi sız kartta gördüm

dvi aysız da

svideo suzda 

benim ilk kullandığımda rca jack vardı(adı bölemi tambilmiyorum)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 2595 Toplam Mesaj: 18