Kasayi Televziyona Baglama Sorunu..
-
kasanın arkasında ekran kartının çıkışlarına bak yeni ekran kartıysa ztn kesin bi mavi bi tane de beyaz daha genişçe bi
yuva olur o beyaz genişçe yuvaya hdmı kablo takılır bi ucu oraya oturacak büyüklüktedir diğer ucuda lcd'deki hdmı girişe
tam takılacak şekildedir.hdmı kablo sadece görüntü aktarır bu arada ve kasayı açmadan önce de normal bi monitörle açıp
ekran çözünülüğünü 1080 pixel altında yap yani 800*600 tarzında veya 1024 * 800 ama 1080 geçmesin o çözünürlük
yoksa hdmı kablo xp'de görüntüyü göndermiyo win 7 de istediğini seçsen de gönderiyo açıkçası :) hade klay gelsin hacı ;)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------kasanın arkasında ekran kartının çıkışlarına bak yeni ekran kartıysa ztn kesin bi mavi bi tane de beyaz daha genişçe bi
yuva olur o beyaz genişçe yuvaya hdmı kablo takılır bi ucu oraya oturacak büyüklüktedir diğer ucuda lcd'deki hdmı girişe
tam takılacak şekildedir.hdmı kablo sadece görüntü aktarır bu arada ve kasayı açmadan önce de normal bi monitörle açıp
ekran çözünülüğünü 1080 pixel altında yap yani 800*600 tarzında veya 1024 * 800 ama 1080 geçmesin o çözünürlük
yoksa hdmı kablo xp'de görüntüyü göndermiyo win 7 de istediğini seçsen de gönderiyo açıkçası :) hade klay gelsin hacı ;)
-----------------------------EywallaH hacim..
-
Ne tür donanımların var bilmiyorum.Sony bravia 32'' bir LCD tv bende de mevcut yeğenim geliyor oyun oynamk istiyorum diyor ben de TV nin HDMİ girişine takıyorum bu kadar.TV nin kumandasında goruntu seçiminde DVD,PC,TV vs vardır PC seçerek oyun oynamaya devam ediyorum hiç bir sorun olmuyor.bidiğim kadarıyla Philips panellerde ekran kartı benzeri bir donanım olduğunu duydum.öncelik senin elindeki donanımlar.konun aslı şu;PC ekran kartının vereceği debiyi destekleyecek unsurlar varmı görüntüyü almak istediğin monitorde bu değerleri ortaya koy ve harekete geç.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Ne tür donanımların var bilmiyorum.Sony bravia 32'' bir LCD tv bende de mevcut yeğenim geliyor oyun oynamk istiyorum diyor ben de TV nin HDMİ girişine takıyorum bu kadar.TV nin kumandasında goruntu seçiminde DVD,PC,TV vs vardır PC seçerek oyun oynamaya devam ediyorum hiç bir sorun olmuyor.bidiğim kadarıyla Philips panellerde ekran kartı benzeri bir donanım olduğunu duydum.öncelik senin elindeki donanımlar.konun aslı şu;PC ekran kartının vereceği debiyi destekleyecek unsurlar varmı görüntüyü almak istediğin monitorde bu değerleri ortaya koy ve harekete geç.
-----------------------------Herseyi anladim bir tek kafamin karistigi yer kimisi direk goruntu geliyor diyor kimisi ayar yapilcak diyor..
-
madem başlık var bende bi soru sorim.
bende laptopu bağlamak istiyorum. ama s-video girişim yok. monitöre bağlamak için çıkış var harici ama onu nasıl yapcam bilmiyorum :/
bazı şeyler buldum ama onlarda iyice bozma ihtimali varmış. agp to s-video die :/
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Herseyi anladim bir tek kafamin karistigi yer kimisi direk goruntu geliyor diyor kimisi ayar yapilcak diyor..
-----------------------------ılk taktıgımda baya bı ugrastım goruntu alamadım hem benım eskı monıtoru hemde lcd yı ıkısını bırden guz kaynagı verdım eskı monıtorle ekran kartı ayarlarında analog u sectım ve görüntü gitti monıtorun ekran kartı gırısını cıkartıp lcd gırısını takınca göruntuyu aldım hea bıde su var lcd nın kumandası vardır ordan av a basıp pc yı secıceksın :| anlamadıysan pm at bruda bosuna kalabalık yapmayalım 10 dk fln burlardayım
-
ekran kartındaki yuvaları görsem sölerim aama kasmaya gerek yok gidip sormak daha kolay
şu raya bir foto felan koy adam akıllı yardım edek
kimisi svideo çıkışına tak
kimisi hdmi çıkışına tak demiş
tamam bunlar doğruda senin elinde nasıl bir donanım var bilmiyoruzki
:S
ben hdmi sız kartta gördüm
dvi aysız da
svideo suzda
benim ilk kullandığımda rca jack vardı(adı bölemi tambilmiyorum)