Kasper Sky İle Hata Alıyorum
-
Arkadaşlar pc yi ilkk açtıgım zaman böyle bir uyarı alıyorum bu hatayı nasıl duzeltirim
-
hacı duvar kağıdıda o biçim :)
-
wgatray sanırım windowsun güncelleştirme programı güncelleştirmeyi kapatmayı dene.
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------wgatray sanırım windowsun güncelleştirme programı günleştirmeyi kapatmayı dene.
-----------------------------
adsl kotalı oldugu icin kapalı tutuyorum zaten ? -
oto güncellestirme--ve-- ağ bağlantılarımdaki güvenlik duvarlarını kapa ??
-
hoca o program windowsun casus yazılımıdır.. bilgi falan sızdırıyo bildiğim kadarıyla..
eğer orjinal windows kullanıyorsan salla.. kullanmıyorsan sil ya da kaspersky sürekli engellesin..
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------oto güncellestirme--ve-- ağ bağlantılarımdaki güvenlik duvarlarını kapa ??
kapattım restart atıp gelcem -
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca o program windowsun casus yazılımıdır.. bilgi falan sızdırıyo bildiğim kadarıyla..
eğer orjinal windows kullanıyorsan salla.. kullanmıyorsan sil ya da kaspersky sürekli engellesin..
-----------------------------"Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.
başlat/ çalıştır
Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:
regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll -
hocam msn yi kaldırıp yeniden kurmayı dene..
-
izmir net slkdjaslfkjsalkg
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca o program windowsun casus yazılımıdır.. bilgi falan sızdırıyo bildiğim kadarıyla..
-----------------------------"Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.
başlat/ çalıştır
Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:
regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll
cok saol ertan halletim Tesekurler muridler