Kaspersky Internet Security - Sonsuz Key
-
Arkadaşlar isterseniz 7.0.0.125 vs diğer sürümlerinde de deneyin bu dediğim yöntemle sonsuz key yapmş oluyorsunuz.
http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206910327
bu link 2009 a ait.
buda 7.0 olan sürümü
http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/turkish/homeuser/kis7.0/kis7.0.0.125tr.exe
1. İlk olarak Kaspersky kapatmanız gerekiyor.
2. Başlat | Tüm Programlar | Donatılar | Çalıştır başlatın komut satırına regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini çalıştırın.
HKEY_LOCAL_MACHINE|SOFTWARE|KasperskyLab|LicStorage
HKEY_LOCAL_MACHINE|SOFTWARE|Microsoft|Cryptography|RNG
HKEY_LOCAL_MACHINE | SOFTWARE | Microsoft | SystemCertificates | SPC | Certificates
3. Kaspersky Antivirus programını çalıştırın.. Karşınıza Lisans işlemi için pencere açılacak burada yazan 30 Günlük deneme sürümü seçiniz..
-
biliyorum bunu key bulamazsam yapıyorum.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
biliyorum bunu key bulamazsam yapıyorum.
-----------------------------hocam ben 3 senedir key bile aramıyorum ki. sadece yapacağın 1 dakikalık iş
hocam daha ayrıntılı yazayım. Yukarıdaki mesajı editleyemediğim için.
1 - Önce kasperskynizdeki tüm aktif keyleri silin (denemek için 30 günlük olanda aktifse onuda silin.)
2 - Kaspersky programınızı tamamen kapatın (sağ alt köşedeki kaspersky simgesine sağ tuş tıklayın ve çıkışa basın)
3 - "Başlat > Çalıştır > Regedit" komutlarıyla kayıt defterine girin.
4-1 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStora ge" bölümünde sağda "kis" isimli bir dosya var onu silin.
4-2 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptograph y \RNG"
bölümünde sağda "seed" isimli bir dosya var onu silin.
4-3 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCerti f icates\SPC\Certificates"e gelin "Certificates" dosyasının solundaki "+"işaretine basın ve altta çıkan klasörlere tek tek tıklayıp sağda çıkan "blob" dosyalarını silin.
5 - Kaspersky'yi çalıştırın.
6 - Aktivasyon bölümünden 30 günlük anahtarı seçin ve kullanın -
saol hoca
-
güzel çok güzel :))
-
böyle güzel paylasımları her zaman bekliyoruz eline sağlık....
-
eyv dostum
-
eyvl saol paylaşım için. bizim 3 bilgisayar var aynı ip üzerinden bağlaniyoruz problem olmaz herhalde değil mi?
-
Teşekkür ederim İşime yarar bir Bilgi, Bunu not alıyorum. Sistemimi Sıfırlamayı Düşündüğüm Pazar Günü için Güzel bir Jest gibi oldu.
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------
eyvl saol paylaşım için. bizim 3 bilgisayar var aynı ip üzerinden bağlaniyoruz problem olmaz herhalde değil mi?
-----------------------------sanmıyorum hocam çünki bir arkadaşımın iş yerinde SABİT İP kullanılıyor. Ordaki 2 PC'ye 3-4 ay boyunca ayda bir sıfırlamak şartıyla sürekli yapıyorum yani bu yöntemi yapyordum bir sorunla karşılaşmadım
-
hoca bu yeni versiyonunda geçerlimi ?