Kaspersky Internet Security - Sonsuz Key
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
valla 30 gunu sayıyor ama sonrasını bılmıyoruz konuyla ılgılenende yok kıı denıycez görcez..
-----------------------------hocam 30 günde bir bu işlemi yapıcaksınız o kadar.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
bu anti virus degılmı arkadaslar yani virusu engellemıyormuu?
-----------------------------evet anti virüs
-
@fivestar
hocam çok sağol yaa .D kaç aydır key'sizdim :))
-
şimdi arkadaşlar notepad açın ve alttakileri kopyalayıp, dosyayı kav_lisans.reg diye kaydedin. kaspersky keyinizin süresi 30 günde bir dolar. süre dolunca, kasperskyı kapatıp oluşturduğunuz dosyaya çift tıklamanız yeterli olacak.REGEDIT4[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStorage]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\RNG]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates]ya da yok ben uğraşamam bunu beceremem diyen varsa bu dosyayı da indirse olur: http://rapidshare.com/files/212349072/kksil.regHem Internet Security'de hem de Anti-Virus'te çalışmaktadır. -
8.0.0.375 ve üzeründe çalışmıyor arkadaşlar.
-
8.0.0.506' da işe yaramıyor. Elinde patlamamış key olan varsa paylaşabilirmi yine gümledi keyler.
-
8.0 için olanını da yazarız nolacak ki :)bi bakayım regedite
-
FuriousBuLL bunu yazdı:
-----------------------------8.0 için olanını da yazarız nolacak ki :)bi bakayım regedite
-----------------------------walla güzel olur hacım.
-
FuriousBuLL bunu yazdı:
-----------------------------şimdi arkadaşlar notepad açın ve alttakileri kopyalayıp, dosyayı kav_lisans.reg diye kaydedin. kaspersky keyinizin süresi 30 günde bir dolar. süre dolunca, kasperskyı kapatıp oluşturduğunuz dosyaya çift tıklamanız yeterli olacak.REGEDIT4[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStorage]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\RNG]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates]ya da yok ben uğraşamam bunu beceremem diyen varsa bu dosyayı da indirse olur: http://rapidshare.com/files/212349072/kksil.regHem Internet Security'de hem de Anti-Virus'te çalışmaktadır.
-----------------------------0,0,357 ve olmadı hocam :S