folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Katil Kim Olur Uzay Zaman Paradoks

Katil Kim Olur Uzay Zaman Paradoks

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

zamanda yolculuk asla olmayacaktır. bende bir teori atıyorum . olabilir ancak , tüm galaksi sistemini o zamanki haline geri getirecek sonsuz bir joule ile . dedenin dedesinin yaşadığı diyelim 1880 yılı olsun. 1880 yılındaki tüm uzayın her şeyin yerli yerinde olmak üzere 3 boyutlu koordinatlarına geri gitmesi lazım diyorum. imkansız birşey . geçmişe mazi derler geleceğe gidelim ,torunlarımızın torunlarından inbe çıkan olursa temiz işe bakalım kafamıza sıkalım :D

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

stephen hawkinge göre geçmişe gitmek imkansız ki eğer doğru diyorsa senin olayda geçersiz olmuş oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Adını hatırlayamadığım bir fizikcinin teorisine göre dedeni öldürüp döndüğünde biraz araştırırsan onun gerçek deden olmadığını öğreniyorsun. gerçeği öğrenip onu da öldürüp gelirsen onda da bir yanlışlık olduğunu öğreniyorsun çünkü gerçek dedeni öldüreceğin paradox asla oluşamıyor. ilginc teori.

ne yaparsak yapalım varoluşumuzu engelleyemiyor muyuz yani? teoriye göre; tekrar mı şekilleniyor olaylar?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

cevabin Donnie Darko da.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Okuduğum ve araştırdığım kadarıyla fikrimi söylüyorum. Geçimiş yok Gelecek yaşanmadı dolayısıyla o da yok!

Şimdi düz mantıktan çıkmalısınız. quantum çizgisindesin ve bilinen gerçeklikten uzak olmalısın. bir elmaya elma dememelisin.

Şu kanıtlanmış bir durum değil mi?

Dünyadan bilmem kaç milyar ışık yılı uzaktan istanbula bakabilseydik istanbulun fethini görecektik burada netiz değil mi.

O halde bende sana derim ki geçmiş gelecek hepsi şuanda. 

Sonuç olarak senin ne deden öldü ne atan öldü ne de başka birşey. Hep amerikan filmlerinin etkisi bu:) yok geleceğe gitmek yok geçmişe gitmek. aslında sen şuan hepsindesin. 

Heh tamam diyelim ki böyle bu noktadan sonrası işte paralel evrenler. Bunun için de buradan devam. Bu apayrı bir dünya:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar, nereden aklımda kaldı nereden okudum hatırlamadım, bi tartışalım, soru şöyle zamanda geriye gittiğimizi düşünelim dedemizin dedesini öldürelim o zaman katil kim olur ? Dedemizin dedesini öldürdüğümüze göre biz var olmuyacağımıza göre bu durum da ne olur,

dedeni vurduğun an yok olursun böyle sorular sorarsan katil ben olurum ,d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bununla ilgili belgeseller var

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Zamanda geriye gitmek imkansızdır, Ancak Zaman tünelinde İlerleyen Evren ile birlikte hareket etmek şartı ile İleriye gitmek mümkündür. Bunun için Yaşam Gücünün kaynağı olan Bedenini Moleküler bir Yavaşlık dengesinde Canlı tutman yeterlidir.

Derin bir Ölüm uykusu ama uyanması mmkün bir ölüm uykusu gereklidir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Zamanda geriye gitmek imkansızdır, Ancak Zaman tünelinde İlerleyen Evren ile birlikte hareket etmek şartı ile İleriye gitmek mümkündür. Bunun için Yaşam Gücünün kaynağı olan Bedenini Moleküler bir Yavaşlık dengesinde Canlı tutman yeterlidir.

Hocam tam şarlatan medyumlar gibi konuştun.

krypt tarafından 13/Mar/13 13:12 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam tam şarlatan medyumlar gibi konuştun.

Shockman Bekleniyor..

:)

rappermcs tarafından 13/Mar/13 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 6610 Toplam Mesaj: 49