Katip Olmak ?
-
KPSS den 72.6 civarı bi puan almışım klavyem hızlı saniyede 8 kelime yazabiliyorum odaklanırsam daha da hızlı neyse.
Katip olmak için bilgisayar sertifikası isteniyor fakat 1 yerde gördüm bilgisayar dersi aldığını kanıtlarsan bile yetiyor diyorlar ben üniversitede bilgisayar dersi aldım bunu yani transkript i götürsem olur mu yoksa illa bilgisayar sertifikası mı gerekli ? -
Arkadaşlar bende ön lisans olarak girdim aldugum puan bu hiç bi yere giremem galiba.
KPSSP93 58,62426 Başarı Sırası 724507 Aday Sayısı 776426 -
Transkript kabul ediyorlar katipler.net die bi site var orda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
-
klavyeye bakma onu hertürlü oturup çalış yaparsın mulakkatta beğenirlerse olurda puanın yetecekmi orası önemli.
bende oylesine girmiştim 67 küsür gelmiş kitap yüzü açıp 2 soru daha çözsseydik ki sınav zor değildi bende katiplik için felan kastıracaktım çalışmadığıma pişman oldum. :7
-
siyahbereli bunu yazdı
klavyeye bakma onu hertürlü oturup çalış yaparsın mulakkatta beğenirlerse olurda puanın yetecekmi orası önemli.
bende oylesine girmiştim 67 küsür gelmiş kitap yüzü açıp 2 soru daha çözsseydik ki sınav zor değildi bende katiplik için felan kastıracaktım çalışmadığıma pişman oldum. :7
Hocam sen ne diyon eğer matematik çalışaydım 90 zorlardım be :(
-
aynı durumdayız. el kaldı tek katiplik
-
saniyede 8 kelime mi?
klavyeyele beraber havalanıyorsundur. maşallah
-
futurist bunu yazdı
saniyede 8 kelime mi?
klavyeyele beraber havalanıyorsundur. maşallah
Aynen mürit abartmış. Saniyede 8 kelime dakikada 480 eder. 3 Dakikada 1440 kelime eder. Senden istedikleri 3 dakikada 90 kelime. Bu durumda müridin 10 eli var.
-
Saniyede 8 kelime abartma hocam, 2 harfli filan mi kelimeler :D
Arkadasim girmisti, müthiş torpil dondugunu solemisti mulakatta :/
-
klavyeyle sevişsen kelimeler o kadar hızlı çıkmaz atma ziya :D ayrıca torpil konusunda haklılar
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Saniyede 8 kelime abartma hocam, 2 harfli filan mi kelimeler :D
Arkadasim girmisti, müthiş torpil dondugunu solemisti mulakatta :/
100-120 kelimede torpil döner de, 180+ kelimede torpil döner mi hocam? Merakımdan soruyorum.