folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kavga Sonrası Dava Süreci Hakkında Ne Yapmalıyım ?

Kavga Sonrası Dava Süreci Hakkında Ne Yapmalıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

S.a müridler cumartesi günü ne bakıyorsun davası yüzünden cafede otururken saldırıya uğradım başıma cam

şekerlikle vurulması sonucu kaşımda 4 dikiş atıldı alnımda filan darbeler var bir gece hayati tehlike yüzünden

hastanede tutuldum polisler ifademi aldı şikayetçi olucak mısın dediler şikayetçi oldum pazartesi karakola uğrayın

dediler gittik ama bize dosyanın savcılığa gönderildiği söylendi saldıran kişileride 1 gece nezarette tutup serbest

bırakmışlar başından bu tür bu olay geçen varsa bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirler

mi?

THE BeYaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iste böyle geri zekalı bir ülkede yasıyoruz..

gecmis olsun.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

internet cafe böyle bir yer işte aq ko mevzusu yüzünden çok bu tarz olay yaşadık :D geçmiş olsun hacı bu arada

Kendi fikrime gelince : Mahkemeyle felan bir çaçık çıkmaz  yokmu arkanı kollayan birileri  git aynısını ona yap patlat kafasını

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Saldıran kişiler kesinleştiyse mahkeme tarihini bekleyeceksin. Eve celp gelir . Mahkemeye kesinlikle git.

Ama birşey çıkacağını sanmıyorum. Türkiyede bu tarz suçlar sanki hiç işlenmemiş gibi muamele görüyor

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:
    -----------------------------

internet cafe böyle bir yer işte aq ko mevzusu yüzünden çok bu tarz olay yaşadık :D geçmiş olsun hacı bu arada

hocam internet cafede değil normal bir cafede otururken

emreslmn

hocam kesin belli yapan kişiler bir gece nezarette tutmuşlar daha önceden de insanlara böyle bulaşmışlar galiba

THE BeYaZ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

geçmiş olsun, durduk yere kalkıp bu olayı gerçekleştirdi sanırım. kavga etmeyecekseniz bu tür olaylarda alttan almak yeterlidir. eğer ortada bıcaklanma vs durumu yoksa birşey çıkmaz malesef.

benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti, ne iş yapıyorsun diye sorduklarında öğrenciyim diyen arkadaşa polislerin cevabı, "siktir et şikayetçi olsanda bibok olmaz ozaman" diye cevap vermişler. arkan sağlam olacak hoca.

türkiyede bu tür olaylarda yapılacak şey toplanıp intikam almaktır.( eğer boş adamsan ) ya da sağlam rütbeli polis tanıdığın ve görgü tanığın varsa belki biraz korkutabilirsin.

yinede kavgayı tavsiye etmiyorum, sicili boktan bir herif için geleceğini mahfetmeye değmez.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

tck.86-Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. tck:88- Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. basit tıbbi müdahalelerle geçiştirilebileceği yönünde rapor alınmışsa bu şahıs muhtemelen 75 gün adli para cezası alacaktır. bu cezada daha önce onanmış bir suçu yok ise hükmün açıklanmasının geri bırakılması kanunu ile(yani 5 yıl denetimli serbestlik)salıverilecektir. ancak yüzünde sabit bir ize neden olmuşsa ceza bir misli artar. Alıntı yaptım ama doğrudur herhalde. Metindeki maddeleri araştır istersen. 

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacı arkan varsa ağzına sıctır onların.Cünkü bunlar 2 günde kodesde kaldımı cıktıklarında ulan bak kodese girdim cıktım zaten psikopatım ayağı yaparlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

N0NSt0P bunu yazdı:

tck.86-Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. tck:88- Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. basit tıbbi müdahalelerle geçiştirilebileceği yönünde rapor alınmışsa bu şahıs muhtemelen 75 gün adli para cezası alacaktır. bu cezada daha önce onanmış bir suçu yok ise hükmün açıklanmasının geri bırakılması kanunu ile(yani 5 yıl denetimli serbestlik)salıverilecektir. ancak yüzünde sabit bir ize neden olmuşsa ceza bir misli artar. Alıntı yaptım ama doğrudur herhalde. Metindeki maddeleri araştır istersen. 

hocam daha öncedende bu tür suçları varmış galiba dikiş izi olduğu iiçin kalıcak muhtemel

u235

hocam yapmak sorun değil ama ben neden onlar gibi olayım inş savcılıkta gerekli cezalarını alıcaklar.

THE BeYaZ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

N0NSt0P bunu yazdı:

hocam daha öncedende bu tür suçları varmış galiba dikiş izi olduğu iiçin kalıcak muhtemel

u235

hocam yapmak sorun değil ama ben neden onlar gibi olayım inş savcılıkta gerekli cezalarını alıcaklar.

hacı yapmak sorun değilse yap.Onlar gibi ol.Meydanı bos bulmasın itler.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

o seni dövdü sende onu döv cezasını ver mantığa bak :D gidip çocuğu dövse ne değişcek muritler, mahkemeyle sağlam bir ceza yerse işte o zaman içine kaçar birşeyler.bugün döversin yarın devam eder, zaten hayatı boyunca kavga görmüş o serseri, ne anlar dayaktan?

Toplam Hit: 5273 Toplam Mesaj: 19