Kavga Sonrası Dava Süreci Hakkında Ne Yapmalıyım ?
-
daha once cevrenızde yargılanan olmadı yada kendınız hıc bu suclardan yargılanmadınız sanırım.
Hocam adalet yok bu ulkede adalet yok. Bosuna sayıklıyorsunuz savcılıkta cezasını bulur dıye.
Hapıs cezasını yerler ama sozde yerler hakım bılmem kacgun hapıs cezası verdım der pısmanmısınız dıye sorar pısmanız derler 6 ay 1 sene denetımlı serbestlıge doner cıkarlar.
Ya onlar gıbı olacaksın.Yada saglam bır avukat alıcaksın yanına oyle komser aga baba bıseye yaramaz arkana markana bakmazlar gıdıp saglam bır avukat bulacaksın . Cunku yuzunde kalıcı ız bırakmıslar ancak o avukat sayesınde bır mıktar para cezasına veya 6 ay en fazla hapıs cezasına carptırılırlar.
Dua et hapıs cezasına carptırsınlar ıcerde 6 ayda adam olur onlar. Cıkınca mıllete havada atsalar ıcerı gırdım cıktım dıye ıcerde yasadıklarını bı onlar bılır.
Baronun verdıgı avukatla olcak ıs degıl bu.
-
iş görmez raporu almışındır umarım, yoksa normal darp raporuyla arasında dağlar kadar fark var.
kafaya yemişsin bide, ve elemanları salmışlar.
neyse, sövmeyeceğim.
böyle adalet sistemimiz var işte.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------iş görmez raporu almışındır umarım, yoksa normal darp raporuyla arasında dağlar kadar fark var.
kafaya yemişsin bide, ve elemanları salmışlar.
neyse, sövmeyeceğim.
böyle adalet sistemimiz var işte.
-----------------------------Hocam çalışmadığım için şu an iş göremez raporu vermediler bende anlamıyorum düzenimizi saldırı görüyoruz devletimizin kanunları neredeyse bizi suçlu bulucak.
Tanıdık avukatlarımız varda ben 4-5 ay sonra askere gideğim peki askerdeyken duruşmalara nasıl katılıcam nasıl olucak bilenler yardımcı olabilirler mi.
Bir de aynı gün başhekime yolda giderken ailesiyle sopalarla saldırmışlar adamın kolu kırılmış yakalnmış adamlar birine benzettik diyolarmış böyle acayip bir yerde yaşıyoruz
Not yanlış anlaşılmasın başhekime başkaları saldırmış.
-
Hocam işte bu sıstem yuzunden avukat bul dıyorum.
Askerdeyken dava surecın nasıl ısler hıcbır fıkrım yok :S
-
Moruk üniversitede saldırı yediğimizde karakolda bir de polis vurmuştu üstüne.
Bizde yaralanma durumu falan yoktu gerçi sadece tartaklandık
-
saglam bi ish gormez raporu ve kafaya darp oldugu icin hayati onem tasiyo oldurmeye kasit var gibi savunmayla guzel vi avukatla cok rahat bi sekilde ceza yedirirsin pesini birakmaman lazim bisi cikmaz diyenlere bakma iyi bi avukat ve raporla anasini aglatirsin
benim basima geldiydi olayla ilgim olmamasina arkadas grubunda olmam yzunden bile suclu sayilip iceri atiolardi mahkemeden allahdan aileler araya girip davayi geri cektirmislerdi cocukda kol gibi rapor vardi
bence durumun varsa birakma pesini
-
hocam öncelikle geçmiş olsun. maddi durumun varsa peşini bırakma sistem cebindeki para kadar yanında olacak unutma. yoksa 1gece nezaretten başka hiç bi yaptırım uygulanmayacak.
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------hocam öncelikle geçmiş olsun. maddi durumun varsa peşini bırakma sistem cebindeki para kadar yanında olacak unutma. yoksa 1gece nezaretten başka hiç bi yaptırım uygulanmayacak.
-----------------------------
AbsolutHocam 2 tane avukat arkadaşım var zaten bakalım onlar gelicekler duruşmaya ne olucak