folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kavgacı Türkler İş Başında

Kavgacı Türkler İş Başında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hocalar bunun zannetmeyle ummayla alakası yok, lincoln'ün orada volkan'a ana avrat dümdüz küfrettiğini volkan da söyledi, o an orada olan barış da söyledi.. yani volkan'a inanmıyorsun, bari barış'a inan..

Böyle küfürler harbiden cinayet sebebidir, profesyonelliğin de bi sınırı var.. Ayrıca kim ne derse desin kardeşim size ne.. İsviçre'ymiş. İsviçre kimmiş de türk futbolu hakkında konuşuyo? ya da biz niye takıyoruz bunları?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bazı insanların IQ seviyeleri standartın altındadır, bu yüzden pek fazla takılmamak lazım.Orda annene - ablana (ebeni salla) küfür etse; söylediği şeyi yapabilecekmi ?

Bazı insanlar küfür edilmesini kaldıramıyor biliyorum ama yapamıyacağı söylemek veya kendine hakim olamayip laf atma - mevzuya yümrükla girmek gibi denyo hareketlerde bulunanlar insan değildir sadece ve sadece benim gözümde "Evcil Hayvan" dır...( SAHSI FIKRIM SAYGI DUYALIM :Pp )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ulan hale volkanı ne savunuyonuz maç olumuş 2-1 Galatasaray kazanıyo adamlar 26 senedir alamıyo ilk aldıklarına volkan 2 yaşında bile değildi(daha portakal kabuğunda vitamındi yani) maçda gerdin bu eşşek herif de  patlıycak biyerde gidipde lincoln e  dalaşdı neden vurdun diyenlere abi sinirlendim vurdum mu diycek illa bi b(.)k atması lazım

he al işte bak adamlar ne diyo bize

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Ben de takım tutmam ama yıllardır fenerbahçeye karşı bir sempatim var fakat volkanın yaptığı hareket son derece yanlıştı, ama durduk yere yaptığınıda düşünmüyorum belki lincoln provake etmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Volkan Kaleyi Koruyamıyor Kendisi Nasıl Koruyacaktı Aceb ;)
Toplam Hit: 3796 Toplam Mesaj: 16