Kavgaya Götürülebilir Aletler
-
bulabildiğin en kalın kabloyu al git hatta onu 2 ye katlayıpta wur kalınsa hem çok acıtır hemde kafasına falan gelirse sersemletir... denenmiştir :D
-
keyvıs avatarını değiştirince tanınmıyacağını sanma xD
bot yazdım sana özel :D
-
caves akşamın rahetiylen mi yazmış bilinmez.lakin çok artizcene(artist değil-alakası yok*)
-
tuvalet sifonu sifon cekecegi )) basinda tahta kucuk topuz olanlardan. ve zinciri saglam olsun )) Lisedeyken kavga cikmisti yanimda goturmustum sallayip vurdugum yerde kemik birakmiyordu. Sonra polis yakaladi cebimden o cikti. Bu ne lan diye bagirdi "abi evdeki tuvaletinki kirilmis yenisini almistim" demistim )))
-
Kemeri unutmu$um :)
-
kurusıkı silah (göz korkutmak için) ve muşta karşı tarafta bunlar yoksa %100 işe yarar.
-
Bak Arkadasım en guzel yontem nedir bilirmisin ?
söleyeyim ozaman madem mereklsıın kafgaya :) iyi dinle..
öle sopa kablo işlerini birak :)
Gerekli malzemeler:
bi insaat a gir 8 mm lik Demir bul 130 Cm boylarında
demiri Bakır del ile iyice dola heryerini
basından ve ucundan bantLa açılmasın diye..
1 dk gelcem ..
edit: geldim
Devamı bakır Yaptıgın Demir Bakır karısımına heryerine tuzruhu dök
sonra tutucagın yeri iyice bantLa kafgada iyi gider vurdugun yer imha olur kolay gelsin :D
not: noname Bırak pesimi :D
-
daha fazlasına gerek yok
mumçıka
-
iman gücünü tek geçerim :D kemer olabilir, bi de şu ele takılan dikenli eldivenler var hiç kavgaya gitmediğim için bu kadar benden
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
kurusıkı silah (göz korkutmak için) ve muşta karşı tarafta bunlar yoksa %100 işe yarar.
-----------------------------
karsı tAraf Gercegi cıkarırsa ne yapıcan Seni vuran Adam Ceza bile yemez kısabok bok yoluna gitti niyazi hesabı :)
Toplam Hit: 32787 Toplam Mesaj: 89