folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kavgaya Götürülebilir Aletler

Kavgaya Götürülebilir Aletler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya insan gibi kavga edin ne aleti yaf ben kıyamam karşıdakine:D bıçak taşırım yanımda da bişe olsa kimseye sokacağım yok:D muşta daha beter zaten. ama harbiden en iyisi scuderianın gösterdiği açılabilir jop varya ahan işte o. bide böyle aletle kavga edilecekse çevredeki bulduğun tüm alet edavatı görmek ve hemen bundan nasıl faydalanacağını bulmak lazım.. bu alet edavatıda iyi kullanmak gerek bazen yerden aldığın taş bile hepsinden iyi iş görür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

1- şok aleti
    2- biber gazı

taşımakta yasal zaten hiçbir sorun olmaz :D kendimi sacvunmak için kullandım dersin olur biter.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    ya amk şimdi kavga etceniz tehditler havada uçuşcak snra biri çıkacak sen görrsün dicek adam toplıcak gene 2. kavga olck snra kesin biri tanıdık çıkacak ben buna vurdurmam arkadaş dicek olay kapancak.çok kasma en ideali muşta ama surata vurma kasa doğru vur ztn ağrıdan duramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek

hacı anahtarlığına eski ramlerden tak 1 mblik felan iki üç tane ha bide şu dağçıların kullandığı demirler varya bağlantı için oda olsun anahtarlıkta ama orjinal 

adama vurunca baya işe yarıyo lisede denemiştim  bide polis felan neyle deştin derse abi üzerimde bişe yok ara dersin (maçka parkı sene 2001 denendi onaylandı)

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Yüreğini götür yeter.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya amk şimdi kavga etceniz tehditler havada uçuşcak snra biri çıkacak sen görrsün dicek adam toplıcak gene 2. kavga olck snra kesin biri tanıdık çıkacak ben buna vurdurmam arkadaş dicek olay kapancak.çok kasma en ideali muşta ama surata vurma kasa doğru vur ztn ağrıdan duramaz.
    3 kavgadan 2 sınde olur  bu :)) ama bu diğer 1 kavaya da benzeyebilrir :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    şimdi dikkat ettimde 1 gün geçmiş zaten.Bişi yazsak nafile.Demin aklıma geldi yazmadan edemicem kavga ederkene ortaya biber gazı sıkacan aQ herkez kıvranır:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Ankaradan 5 ytlye muşta satıyorum fakat kargo ücreti senden :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    GG dede bulabileceğin + olarak bir çok yerde daha bknz = tahtakale :| çelikjop  favorimdir ... katlanabilir çelikjop offf offf  :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    nigdeli bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:
    2 adet yumruk ve sağlam bir kafa

arkadaşa katılıyorum bilek gücü ile girmediğin kavgada üstün gelen taraf olsan ne yazar? 

aynen valla..elinde en iyi kavga aleti olsn git o kavgada herkese dal bitir işini yine de onlar kazanmış olur.. ben derim ki bileğinle,yüreğinle git =)
Toplam Hit: 32789 Toplam Mesaj: 89