Kavgaya Götürülebilir Aletler
-
ya insan gibi kavga edin ne aleti yaf ben kıyamam karşıdakine:D bıçak taşırım yanımda da bişe olsa kimseye sokacağım yok:D muşta daha beter zaten. ama harbiden en iyisi scuderianın gösterdiği açılabilir jop varya ahan işte o. bide böyle aletle kavga edilecekse çevredeki bulduğun tüm alet edavatı görmek ve hemen bundan nasıl faydalanacağını bulmak lazım.. bu alet edavatıda iyi kullanmak gerek bazen yerden aldığın taş bile hepsinden iyi iş görür...
-
1- şok aleti
2- biber gazıtaşımakta yasal zaten hiçbir sorun olmaz :D kendimi sacvunmak için kullandım dersin olur biter.
-
ya amk şimdi kavga etceniz tehditler havada uçuşcak snra biri çıkacak sen görrsün dicek adam toplıcak gene 2. kavga olck snra kesin biri tanıdık çıkacak ben buna vurdurmam arkadaş dicek olay kapancak.çok kasma en ideali muşta ama surata vurma kasa doğru vur ztn ağrıdan duramaz.
-
hacı anahtarlığına eski ramlerden tak 1 mblik felan iki üç tane ha bide şu dağçıların kullandığı demirler varya bağlantı için oda olsun anahtarlıkta ama orjinal
adama vurunca baya işe yarıyo lisede denemiştim bide polis felan neyle deştin derse abi üzerimde bişe yok ara dersin (maçka parkı sene 2001 denendi onaylandı)
-
Yüreğini götür yeter.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
ya amk şimdi kavga etceniz tehditler havada uçuşcak snra biri çıkacak sen görrsün dicek adam toplıcak gene 2. kavga olck snra kesin biri tanıdık çıkacak ben buna vurdurmam arkadaş dicek olay kapancak.çok kasma en ideali muşta ama surata vurma kasa doğru vur ztn ağrıdan duramaz.
3 kavgadan 2 sınde olur bu :)) ama bu diğer 1 kavaya da benzeyebilrir :)) -
şimdi dikkat ettimde 1 gün geçmiş zaten.Bişi yazsak nafile.Demin aklıma geldi yazmadan edemicem kavga ederkene ortaya biber gazı sıkacan aQ herkez kıvranır:D
-
Ankaradan 5 ytlye muşta satıyorum fakat kargo ücreti senden :)
-
GG dede bulabileceğin + olarak bir çok yerde daha bknz = tahtakale :| çelikjop favorimdir ... katlanabilir çelikjop offf offf :|
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
2 adet yumruk ve sağlam bir kafa
-----------------------------arkadaşa katılıyorum bilek gücü ile girmediğin kavgada üstün gelen taraf olsan ne yazar?
aynen valla..elinde en iyi kavga aleti olsn git o kavgada herkese dal bitir işini yine de onlar kazanmış olur.. ben derim ki bileğinle,yüreğinle git =)
Toplam Hit: 32789 Toplam Mesaj: 89