Kaybettiğim Sevgilimi Arıyorum..Yardım.
-
Kardeeş Balıkesirde askerliğimi yaptım ama pek kimseyle ahbaplık kuramadım valla benim halim senden beter senın yıne bi şansın var benimki senden 10 kat daha zor belki. ben uğrasıyom ertanın da dediği gibi uğraşmak lazım azimli sıçan misali valla yardım etmek isterdim.. internette ara üniv . öğrencisi illaki bir yerler uyedir okulun sitesine gir ordan bak ne bilim isim soy isim msn de hepsini dene 1 gununu alır allah yar ve yardımcımız olsun hepimizn zor işler bunlar .
-
sinirlendirme beni, googledan bulurmuş,senin orda kıt beyninle neyi ima ettiğini biliyorum.. neyse konu benim açımdan kapanmıştır..
-
kardeişm inşallah bulursun
adını sanını biliyon nede olsa git üniye bölümüne hangi bölümde olduğunu öğren sınıfını kılını yününü
durumunu anlat oradaki insanlara eminim sana yardımcı olacaklardır
inşallah bulursun inşallah -
x-files hocam yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim
hakkını helal et.. -
Allah yardımcın olsun inşallah bulursun.
-
umarim bulur sun arkadasim bende bir kizarkadasimi kaybettim istemedigim nedenlerden dolayi ariyorum ama bulacagim insallah
seyidene kizin okudugu uninin adresine gir belki orda bulursun genelde bolumler ve isim listesi oluyor yada bilemicegim eniyisi uni ye git ara sor bekle bolsans arkadasim -
balıkesir edu.tr google vs vs.ordan aramaları yaptım.çıkmıyor bişey.elde edebildiğim tek şey balıkesir edu.tr den tc kimlik numarası girince o dönemim harcının yatıp yatmadığını gösteriyor.bu dönem yatmamış.zaten erken daha.yani halen öğrenimine devam ediyor..beni anlayan tüm arkadaşlar.hepinize teşekkür ederim..hayırlısı olur inşallah...
-
KArdeş ne diyim be Allah'tan dilerim ki tekrar kavuşursun:(..
Ama bence git,ölürsende kalırsanda git!!Ara böyle sevgi bulmak çok zor kaybetme sevgini.Sevmeye devam aramaya devam et..Bence taby elimden bir şey gelse inan böle sevdaya canımı bile veririm ama gerçektende elimden hiç bir şey gelmiyor:'(..
Keşke böle sevda için ölsemde tekrar dirilsem bir daha böle bir sevda için ölsem bir daha dirilsem ve bir daha ölsem böle sevdaların kavuşması için ölümü her zaman tatsam:'( -
abi zor yaaa.
inşallah bulursun abicim ne diim
-
pm attım ulaş bana bulurus
Toplam Hit: 5160 Toplam Mesaj: 32