Kaygusuz'un Selamı Var
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------benden çok çok özel selamlar ilet kardeş kendisine.. hayırlı teskereler
cellym ve kaygusuz beni taksimdeki vatan hainlerinin karşısında yanlız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum..
unutmadan bana verdiği Türk bayrağını halen saklamaktayım..:)
-----------------------------bugünde çarşıya çıktım sevinçliyimki internete girebildiğime.
arkadaşlar saolun hepiniz. rappercms usta ve cellym unutmadım taksimdeki yaşadıklarımızı. 24 nisan geliyor bu sene olamıycam malesef. ama hep gurur duyacağız.
neler oldu ne değişti bilmem ama herkese tekrar selamlarımı iletirim.
biz batmanx dış karakoldayız. uzak çok uzak kimselerin bilmediği görülmeyecek yerlerdeyiz.
eyvallah.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bugünde çarşıya çıktım sevinçliyimki internete girebildiğime.
arkadaşlar saolun hepiniz. rappercms usta ve cellym unutmadım taksimdeki yaşadıklarımızı. 24 nisan geliyor bu sene olamıycam malesef. ama hep gurur duyacağız.
biz batman beşiri dış karakoldayız. uzak çok uzak kimselerin bilmediği görülmeyecek yerlerdeyiz.
eyvallah.
-----------------------------hayırlı tezkereler Kaygusuz ,
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------benden çok çok özel selamlar ilet kardeş kendisine.. hayırlı teskereler
cellym ve kaygusuz beni taksimdeki vatan hainlerinin karşısında yanlız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum..
unutmadan bana verdiği Türk bayrağını halen saklamaktayım..:)
biz batman beşiri dış karakoldayız. uzak çok uzak kimselerin bilmediği görülmeyecek yerlerdeyiz.
eyvallah.
-----------------------------hayırlı teskereler kardeşim.. sen vatani görevini yapıyorsun daha çok 24 nisan lar var önümüzde omuz omuza hep burada olacağız..
-
As Hocam bugünde bizim Aydında Yemin töreni yapıldı 90/4 lerin kısa dönemler geldği için 1 hafta erkene aldılar :) ve Çarsıdayım 2 gün hava güzel kızlar güzel :D
-
ah be zaman durmuyor işte. 4 gün internet şansım vardı zamanım doluyor.
tekrardan tahribat müridlere selamlar olsun.
eyvallah...
-
kaygusuz bunu yazdı:
eyvallah...
cabuk gel amk ! :D -
kaygusuz bunu yazdı:
eyvallah...
-----------------------------Hayırlı teskereler kardeşim..
-
bugragorkem bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
eyvallah...
-----------------------------Hayırlı teskereler kardeşim..
-----------------------------sağolasın...
izine martın 2. haftası inşallah.
-
Ve aleyküm selam. Allah yar ve yardımcısı olsun kardeşimizin. Hayırlısıyla bitirip gelsin (=
-
hayırlı teskereler