folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayıp Aranıyor Acil [Bulundu]

Kayıp Aranıyor Acil [Bulundu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşin bulunmuş gözün aydın kardeşim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

calpazhan bunu yazdı:

zalimadam bunu yazdı:

calpazhan bunu yazdı:

Arkadaşlar bulundu arkdaşım saolsun öğretti şu face ayarlarını değiştirip hangi bilgisayara girdiğini adını yazmak zorunda oldugunu oda internet cafenin adını yazmıs bastım hemen buldum Allahıma bin şükürler olsun bu olayı kim dediyse onada ayrı teşekkürler size ayrı teşekkürler sayın adminler konuyu kapatabilirsiniz herkese gerçekten çok teşekkürler.

iyi hoca iyi allaha çok şükür sevindim valllahi kardeşim kayboldu arkadaşlar deyince içim cız etmişti hoca

bu arada dediğin ayar Yeni bir bilgisayar adlandır olayımı ?

eğer oysa şifresini nasıl biliyorsun kardeşinin ?

yane abisyim kardeşimin ne şifre koycağını tahmin etmek zor deil mailine geliyor zaten girdiği bilgisayar ismi o sayede :)

Çoçuğa düzgün davranın hoca kızarsanız döversiniz diye korkup gene kaçar oturup güzelce al kardeşini konuş sen olsun anne baba olsun.İyi davranın ki önemli olduğunu anlasın

aynısını yaptım hcaom babam dövecekti ama izin vermedim ama tenbih ettim şimdi bütün mahalle evde gine uyuyamıyacağız galiba :)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Çok sevindim hocam gözünüzaydın. Ama iş sana düşüyor bence herkesten korkuyordur o al karşına çözmeye çalış bu olayın bir sebebi vardır mutlaka. Yav cidden sevindim sağ-salim bulmanıza...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

hocam arada bi kontrol ediyodum başlığı benimde o yaşlarda kardeşim var gördüğümden beri içim cız ediyo bulunmuş kardeşin çok sevindim gerçekten

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Google bunu yazdı:

hocam arada bi kontrol ediyodum başlığı benimde o yaşlarda kardeşim var gördüğümden beri içim cız ediyo bulunmuş kardeşin çok sevindim gerçekten

Düşmanıma bile vermesin bu derdi ya çok zor bir şey ne oldugunu bilmeden öle sadece gezmek nerelerde oldugunu bilmeden sadece aklın o kişide boyu aynı olnaları hep ona benzetim omzuna vurma bildigin ruh gibi yasıorsun ama Allahıma bin şükürler olsun bulundu ya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

hocam çok sevindim kardeşinin bulunmasına kim bilir annen baban ne haldeydiler şimdi nasıl sevinmişlerdir. yalnız benim merak ettiğim kardeşin kaç yaşında? 2-3 gündür nerde kalmış bunun parası bitmiyor mu? yani sen basmamış olsaydın daha eve döneceği yoktu?

Selam ve dua ile(f)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

xxx bunu yazdı:

hocam çok sevindim kardeşinin bulunmasına kim bilir annen baban ne haldeydiler şimdi nasıl sevinmişlerdir. yalnız benim merak ettiğim kardeşin kaç yaşında? 2-3 gündür nerde kalmış bunun parası bitmiyor mu? yani sen basmamış olsaydın daha eve döneceği yoktu?

kardeşim 13 yaşında para şu yanındaki çocuktan cıkıo bu bildgin hırzıslık yapıormus yanında 200 tl si varmıs. Apartmanların gözüne görüğü demir şeyleri söküp hurdacıya satıomus böle para geitrmis ben bulmasaydıjm yarın gine bakacalarmıs götler. Çocuk ailesine kızmıs benle gitceksin demiş cocukta korkmus işte çocuk herhlade yalnız kalmayayım grevimde diye kardeşimi almıs pezeveng aldı o grevin hakkını sonuna kadar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hocam gözün aydın,sevindim bulunmasına.umarım bidaha böyle bişey yaşamazsınız.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

hele şükür. kaçıran şerefsiz'e haddini bildir. sonra polise teslim et hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sırf feyse girmek için cafeye mi gidiyolarmış :D

...said addicted.
Toplam Hit: 22432 Toplam Mesaj: 169