Kayıp Aranıyor Acil [Bulundu]
-
kardeşin bulunmuş gözün aydın kardeşim
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
calpazhan bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
Arkadaşlar bulundu arkdaşım saolsun öğretti şu face ayarlarını değiştirip hangi bilgisayara girdiğini adını yazmak zorunda oldugunu oda internet cafenin adını yazmıs bastım hemen buldum Allahıma bin şükürler olsun bu olayı kim dediyse onada ayrı teşekkürler size ayrı teşekkürler sayın adminler konuyu kapatabilirsiniz herkese gerçekten çok teşekkürler.
-----------------------------iyi hoca iyi allaha çok şükür sevindim valllahi kardeşim kayboldu arkadaşlar deyince içim cız etmişti hoca
bu arada dediğin ayar Yeni bir bilgisayar adlandır olayımı ?
eğer oysa şifresini nasıl biliyorsun kardeşinin ?
-----------------------------yane abisyim kardeşimin ne şifre koycağını tahmin etmek zor deil mailine geliyor zaten girdiği bilgisayar ismi o sayede :)
-----------------------------Çoçuğa düzgün davranın hoca kızarsanız döversiniz diye korkup gene kaçar oturup güzelce al kardeşini konuş sen olsun anne baba olsun.İyi davranın ki önemli olduğunu anlasın
-----------------------------aynısını yaptım hcaom babam dövecekti ama izin vermedim ama tenbih ettim şimdi bütün mahalle evde gine uyuyamıyacağız galiba :)
-
Çok sevindim hocam gözünüzaydın. Ama iş sana düşüyor bence herkesten korkuyordur o al karşına çözmeye çalış bu olayın bir sebebi vardır mutlaka. Yav cidden sevindim sağ-salim bulmanıza...
-
hocam arada bi kontrol ediyodum başlığı benimde o yaşlarda kardeşim var gördüğümden beri içim cız ediyo bulunmuş kardeşin çok sevindim gerçekten
-
Google bunu yazdı:
hocam arada bi kontrol ediyodum başlığı benimde o yaşlarda kardeşim var gördüğümden beri içim cız ediyo bulunmuş kardeşin çok sevindim gerçekten
-----------------------------Düşmanıma bile vermesin bu derdi ya çok zor bir şey ne oldugunu bilmeden öle sadece gezmek nerelerde oldugunu bilmeden sadece aklın o kişide boyu aynı olnaları hep ona benzetim omzuna vurma bildigin ruh gibi yasıorsun ama Allahıma bin şükürler olsun bulundu ya
-
hocam çok sevindim kardeşinin bulunmasına kim bilir annen baban ne haldeydiler şimdi nasıl sevinmişlerdir. yalnız benim merak ettiğim kardeşin kaç yaşında? 2-3 gündür nerde kalmış bunun parası bitmiyor mu? yani sen basmamış olsaydın daha eve döneceği yoktu?
-
xxx bunu yazdı:
hocam çok sevindim kardeşinin bulunmasına kim bilir annen baban ne haldeydiler şimdi nasıl sevinmişlerdir. yalnız benim merak ettiğim kardeşin kaç yaşında? 2-3 gündür nerde kalmış bunun parası bitmiyor mu? yani sen basmamış olsaydın daha eve döneceği yoktu?
-----------------------------kardeşim 13 yaşında para şu yanındaki çocuktan cıkıo bu bildgin hırzıslık yapıormus yanında 200 tl si varmıs. Apartmanların gözüne görüğü demir şeyleri söküp hurdacıya satıomus böle para geitrmis ben bulmasaydıjm yarın gine bakacalarmıs götler. Çocuk ailesine kızmıs benle gitceksin demiş cocukta korkmus işte çocuk herhlade yalnız kalmayayım grevimde diye kardeşimi almıs pezeveng aldı o grevin hakkını sonuna kadar
-
hocam gözün aydın,sevindim bulunmasına.umarım bidaha böyle bişey yaşamazsınız.
-
hele şükür. kaçıran şerefsiz'e haddini bildir. sonra polise teslim et hocam
-
sırf feyse girmek için cafeye mi gidiyolarmış :D