Kayıp Aranıyor Acil [Bulundu]
-
umarım en kısa sürede bulunur. Allah yardımcınız olsun.
:(
-
polise herşeyi anlattık arkadaşlar ama hala ses yok herseyden haberleri var facei izlemeleri için savcılıktan izin almak gerekmiş onu izini aldıktan sonra facei izlicekler
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
polise herşeyi anlattık arkadaşlar ama hala ses yok herseyden haberleri var facei izlemeleri için savcılıktan izin almak gerekmiş onu izini aldıktan sonra facei izlicekler
-----------------------------Allah yardımcınız olsun.İnş kısa sürede bulunur.
-
hala mı haber yok bugün bidaha atalım görmeyenler görmüş olur en azından :/
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------facebook hesap ayarlarında güvenlik sekmesine gir hacım orda bikaç ayar var yapman gerekiyormu bilmiyorum ama yaptıktan snra o hesaba girilen IPleri görebiliyorsun. savcılık izni alınana kadar kaydedilsin alındıktan sonra izlemeye alırlar..
-
Konu önemli UP.
-
Up.Haber yokmu yav hala??Yav konuyu mümkün olduğunca yukarıda tutalım arkadaşlar önemli bu hatta dostum bence adminlerle bir konuş tbt nin giriş sayfasına bir şekil yerleştirilebilir bu resim isim filanda ver yav.Gelebilir yapacak bir sürü şey var müridler arkadaşlar telaştan düşünemiyordur bile müridlerin bir kısmı el atmış ama hepiniz lütfen yav face de paylaşın, sitenize koyun vs. bulalım şu sübyanı..
-
yukarı !
-
Noneyim bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------facebook hesap ayarlarında güvenlik sekmesine gir hacım orda bikaç ayar var yapman gerekiyormu bilmiyorum ama yaptıktan snra o hesaba girilen IPleri görebiliyorsun. savcılık izni alınana kadar kaydedilsin alındıktan sonra izlemeye alırlar..
-----------------------------evet hocamen azından belki bu biraz işinize yarayabilir, son 5-10 adresi görebiliyosun..
Allah kolaylık versin hocam bulunur inşallah en kısa sürede.. -
sonuç yokmu hala ?
up